• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
w sumie jak tak pomyśle to mój m umie ugotować ziemniaki i robi całkiem niezłą jajecznicę. Nie jest więc tak żle.:laugh2:
A dziasiaj wysłałam go z synkiem do teściowej na popołudnie i mam kompa dla siebie, bo tak na codzień to jest z tym kiepsko. Ale pewnie zaraz wrócą i trzeba będzie dać kolację....

jade po moją córę.......................

ach te dzieci..................... dorasta juz ( tak ona twierdzi ) i chce wychodzić....................
ale widzicie która godzina????? a ona ma 9 lat
bede za chwil kilka

no Katrin moja ma 10 lat i też słyszę coraz więcej tekstów na temat jej praw i przywilejów..... tak tak latka płyną....
Tak dobrze być w domku że aż nie chce mi się myśleć że jutro wyjazd znowu na 2 tygodnie....

Mireczko to wspaniale że twój brzusio rośnie:-) czyli synuś przybiera na wadze..... naprawdę uwierz że jesteś dla mnie nadzieją na to że mimo moich niepowodzeń będę mogła jeszcze cieszyć się maleństwem.....

Czasami jak proszę mojego dwulatka żeby coś zrobił, to on mi mówi że nie ma czasu bo JEST ZAJĘTY:szok:. To ja nie chce wiedziec co on mi powie za 5 lat. Już się boję!!

reklama
Tak na koniec dnia powiem Wam jedno ...dziś na maxaaa zdołowała mnie jedna reklama którą puszczają w...kółko na polsacie... "Ania jest w ciąży...."
Kiedy na nią patrze myślę sobie : cholera powtórzcie to jeszcze pięc razy wrrrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry