• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki ja wpadłam tylko na chwilke bylismy wczoraj na pogrzebie a na 17 pojechalismy na wesele mimo moich nie zaduzych chęci jednak za namową babci pojechałam było fajnie nawet troszke potańczyłam pośmiałam się jeść za duzo nie jadłam mimo ze jedzenie było przepyszne ale jakoś apetytu nie było :no::-(
postanowilismy nie nocowac u rodziny tylko wrocic do domu wiec spac kładismy sie przed 6 wstalismy kolo 16 ahahh a co tam raz nie zawsze

dziś mam dzień doła ciagle płacze wogole ze mna dzieje sie cos nie tak raz sie smieje a za chwile krzycze nie wiadomo o co a potem rycze musze sobie chyba cos na uspokojenie kupic bo melisa na mnie juz nie działa niestety :-(

jutro jade do moje przyjaciolki rozmawialm z na chwilke na pogrzebie bla w strasznym stania nardzo ja rozumiem bo samam przezyłam strate taty 2 latat temu powiedzial ze czuje sie dobrze tak bardzo soe boje o jej brzusio normalnie traktuje jej ciaze jak swoja chce sie z nia sotkac i poplaczemy sobie razem zanim wyjedzie do angli
witam nowe dziewczynki ktore tu zawitały i przytulam mozno
reszte dziewczynek tez pozdrawiam i buziolki przesyłam DZIEKUJE WAM ZE JESTEŚCIE :-) moje kochane aniołkowe mamusie

tez mnie wkur.... ta reklama. Mój M jak ją widzi w TV a ja jestem obok to od razu przełącza na inny program, ale to i tak nic nie zmienia bo caly czas i tak mysle o moim Aniołku.

Buziak dla Was dzewczynki i miłego weczoru życzę.

ja tez delikatnie mówiąc....nienawidzę tej reklamy.:wściekła/y::-(
Niusi@ kochana...tulę Cie z całego serca.....

Zastanawiam się czy wogóle kiedys naucze sie zyc z myslą o tym co mnie spotkało....to takie trudne.....

Ide moje dziecie połozyć....postaram sie jeszcze wpasc.....

witam wieczorową porą:)
Witam nowe koleżanki...
Miruś super pewnie szykują się jakieś zakupy :)
Co do reklamy ... zawsze jak leci boli serduszko ... ale mam nadzieję że może za jakiś czas my będziemy prowadzić takie rozmowy...
Niusi@ cieszę się ze jesteś, co do płaczu to naturalne czasem trzeba wypłakać i wykrzyczeć to co w nas
Pozdrawiam wszystkie i każda z osobna :)

reklama
pojechałam po moja córe
a ona
u kolezanki na naszej klasie foty ładuje

mówi - " mamo to jest trendy i trzeba być na topie , a ty w ogóle nie jestes postępowa!"

mi oczy na wierzch i szczena w dół

oj urosła mi córa..................

ale ja???niepostępowa????
hmmmmmmmmmmm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry