Oj to najgorsze. Trzymam kciuki!Trzymam kciuki
Ja jestem 1dpo teraz czekanie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj to najgorsze. Trzymam kciuki!Trzymam kciuki
Ja jestem 1dpo teraz czekanie...
Ja też podziwiam. Moja znajoma 4 miesiące po porodzie zaszła w kolejna ciążę. Niby fajnie bo mała różnica wieku, razem się bawią, są praktycznie na tym samym etapie. Ale ja nie wyobrazam siebie tego. Takie dziecko trzeba jeszcze nosić a jak ciąża by była zagrożona to jak ? Teraz jakby nie doszło do poronienia to moja straszą miałaby 5 lat jakby się urodziła druga córka więc taka optymalną ta różnica wieku... Ale cóż stało się jak się stałoNie dziwie Ci się, też byłam przerażona a mam jednak dużo większą różnicę wieku. Poza tym naprawdę podziwiam każdego kto ma dzieci w tak krótkim odstępie czasu))
Ja chciałabym urodzić drugie dziecko rok po pierwszym. U nas to wynika z naszego doświadczenia z rodzeństwem. Między mną a starszym bratem 5 lat i średnio się dogadywaliśmy. Mąż też 5lat różnicy ze starszą siostrą i też słaba relacja. A w rodzinie mamy przypadki rodzeństwa rok po roku i są bardzo zżyci.Ja też podziwiam. Moja znajoma 4 miesiące po porodzie zaszła w kolejna ciążę. Niby fajnie bo mała różnica wieku, razem się bawią, są praktycznie na tym samym etapie. Ale ja nie wyobrazam siebie tego. Takie dziecko trzeba jeszcze nosić a jak ciąża by była zagrożona to jak ? Teraz jakby nie doszło do poronienia to moja straszą miałaby 5 lat jakby się urodziła druga córka więc taka optymalną ta różnica wieku... Ale cóż stało się jak się stało
Ja chciałabym urodzić drugie dziecko rok po pierwszym. U nas to wynika z naszego doświadczenia z rodzeństwem. Między mną a starszym bratem 5 lat i średnio się dogadywaliśmy. Mąż też 5lat różnicy ze starszą siostrą i też słaba relacja. A w rodzinie mamy przypadki rodzeństwa rok po roku i są bardzo zżyci.
Ja z moim bratem zaczęłam się lubić dopiero jak się wyprowadził na inny kontynentJa mam brata 2 lata młodszego i nie mamy praktycznie żadnego kontaktuOd dziecka się nie znosiliśmy... Także to wcale nie reguła
![]()
Ja też podziwiam. Moja znajoma 4 miesiące po porodzie zaszła w kolejna ciążę. Niby fajnie bo mała różnica wieku, razem się bawią, są praktycznie na tym samym etapie. Ale ja nie wyobrazam siebie tego. Takie dziecko trzeba jeszcze nosić a jak ciąża by była zagrożona to jak ? Teraz jakby nie doszło do poronienia to moja straszą miałaby 5 lat jakby się urodziła druga córka więc taka optymalną ta różnica wieku... Ale cóż stało się jak się stało
No nie wiem - u mnie było 26 miesięcy. Lekarka co przyjmowała poród powiedziała, że nie może mi odmówić cc, ale czy nie chcę spróbować sn - a ja ją zapytałam, co ona uważa. Powiedziała, że mogę spróbować sn (bo dziecko nie będzie duże - bo to był 35tc), a w razie czego w każdej chwili można zdecydować o cc.A to takteraz samo wcześniejsze cc noe jest wskazaniem, chyba że minęło od niego mniej niż 18 miesięcy
![]()
Może dlatego, że ta sama płeć, mój brat jak miał 5-6 lat też podobno na mnie zerkał ale później już przyjaźń się skończyłaU mnie jest 7 lat i nie żałuje![]()
Muszę coś zrobić to starsza zerka na młodszą, potrafi się nią chwile zająć, przeczytać książeczkę, namalować jej obrazek, tańczą nawet razem w just dance [emoji85]
No nie wiem - u mnie było 26 miesięcy. Lekarka co przyjmowała poród powiedziała, że nie może mi odmówić cc, ale czy nie chcę spróbować sn - a ja ją zapytałam, co ona uważa. Powiedziała, że mogę spróbować sn (bo dziecko nie będzie duże - bo to był 35tc), a w razie czego w każdej chwili można zdecydować o cc.