Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Luteina wychodzi w badaniu. Ale to dobrze, bo będzie widać czy i jak ta dawka dzialaNo wiem, wiem. A czy kojarzycie czy luteina przekłamuje wynik? W sensie teraz mam ją brać w sporych dawkach i zastanawiam się czy wynik w środę będzie miarodajny.
Właśnie nie. Luteina to naturalny progesteron I wychodzi w badaniu. To duphaston nie wychodzi w badaniu bo to sztuczny progesteronAle luteina to sztuczny prog który ponoć na testach nie wychodzi.
Masz rację - dupek nie wyjdzie, luteina takMi się coś kojarzy że duphaston nie wychodxi w badaniach ale luteina tak. Mogę się mylić. @roki_1991 będzie wiedziała![]()
Nie, odwrotnie właśnie niż mówiszWłaśnie chyba jest odwrotnie. Duphaston wyjdzie a luteina nie. Mi gin przepisał duphaston i brałam od owu i potem na początku ciąży. 3x1 brałam. I przed braniem miałam progesteron fajny a po dupku tak mi skoczył że był powyżej normy i kazał zmniejszyć dawkę.
DziękujęLuteina wychodzi w badaniu. Ale to dobrze, bo będzie widać czy i jak ta dawka dziala
Właśnie nie. Luteina to naturalny progesteron I wychodzi w badaniu. To duphaston nie wychodzi w badaniu bo to sztuczny progesteron
Przeklamuje, tzn widać ja w badaniach.No wiem, wiem. A czy kojarzycie czy luteina przekłamuje wynik? W sensie teraz mam ją brać w sporych dawkach i zastanawiam się czy wynik w środę będzie miarodajny.
Ale dzięki temu będzie wiadomo czy dawka jest dobra czy nie trzeba zwiększyć, więc o jet akurat duża zaletą luteinyPrzeklamuje, tzn widać ja w badaniach.
Tak dokladnieAle dzięki temu będzie wiadomo czy dawka jest dobra czy nie trzeba zwiększyć, więc o jet akurat duża zaletą luteiny
To w środę poproszę Cie o rzucenie okien na wyniki badań. Oczywiście do lekarza też mam wysłać ale pewnie da znać po „jakimś” czasie. A stres będzie u mnie duży na pewno.Ale dzięki temu będzie wiadomo czy dawka jest dobra czy nie trzeba zwiększyć, więc o jet akurat duża zaletą luteiny