roki_1991
Fanka BB :)
To jest właśnie to o czym mówiłamNo właśnie postanowiłam iść już w piątek do pracy. Co ma być to będzie. A b12 mam taką jak ze zdjęćjedyna jaka się u mnie wchłania a już dużo przez ten rok wypróbowałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest właśnie to o czym mówiłamNo właśnie postanowiłam iść już w piątek do pracy. Co ma być to będzie. A b12 mam taką jak ze zdjęćjedyna jaka się u mnie wchłania a już dużo przez ten rok wypróbowałam.
To na co w końcu ten duphaston jest?Duphaston pomaga. Miałam za cienkie Endo i w tym samym cyklu w którym zaczęłam brać zaszlam.
Można się szczepić i starać. Ja mam kolejną dawkę w lipcu. W tym cyklu planuje już zacząć starania i gin powiedział że mam się starać a potem będziemy myśleć co dalej. Jedno mówi żeby z druga dawka poczekać jak coś do skończonego 12 tyg. Bo niby prędzej przyjąć nie można ale później nie robi już różnicy. Daj znać co ci gin powiedziałDziewczyny powiedzcie mi jak to jest ze szczepieniem na covid a staraniami? Ktoras pytala lekarza? Mialam pierwsza dawke miesiac temu i z mezem mozemy sie zaszczepic w ten piatek druga dawka. Ale mialam jutro isc w 5dc do nowgo gina i byc moze stymulacje i wtedy tez mialam pytac o to szczepenie, ale chyab pojde dopiero w pon (10dc), bo dzis jeszcze krwawie. Nie wiem czy w piatek sie zaczepic czy lepiej nie, no i co z mezem?
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest ze szczepieniem na covid a staraniami? Ktoras pytala lekarza? Mialam pierwsza dawke miesiac temu i z mezem mozemy sie zaszczepic w ten piatek druga dawka. Ale mialam jutro isc w 5dc do nowgo gina i byc moze stymulacje i wtedy tez mialam pytac o to szczepenie, ale chyab pojde dopiero w pon (10dc), bo dzis jeszcze krwawie. Nie wiem czy w piatek sie zaczepic czy lepiej nie, no i co z mezem?
No to ładny wynikDzięki dzięki. Przed ciążą miałam badany progesteton ostatnio 25.02 po owulacji w 17 dc i wynosił wtedy prawie 28.
No właśnie. Szkoda że teraz taka kiszka.No to ładny wynik
Myślę że to nie ma aż takiego znaczenia, ja jednak pojechałabym już z rana bo do 14 to kolejne godziny niewiedzyDziewczyny doradźcie. Jutro według zaleceń lekarza mam zrobić badanie przyrostu bhcg i proga. Mam dylemat czy jechać do kliniki rano i to zrobić czy w dzień. W pon rano o 7:00 robiłam badanie bhcg w luxmed i był wynik 91,0 potem w klinice zrobili mi o 14:00 proga i bhcg i wyszło beta 104 a prog 4,6. No i myślę czy jechać rano zrobić w klinice badanie żeby jeszcze mieć czas żeby lekarz mi ocenił ten przyrost itp. Czy zrobić o tej 14:00 żeby było po 48 h? Bo niby mam też z rana wynik bety z poniedziałku no ale to z luxmedu a nie z kliniki hmm
Też bym pojechała ranoDziewczyny doradźcie. Jutro według zaleceń lekarza mam zrobić badanie przyrostu bhcg i proga. Mam dylemat czy jechać do kliniki rano i to zrobić czy w dzień. W pon rano o 7:00 robiłam badanie bhcg w luxmed i był wynik 91,0 potem w klinice zrobili mi o 14:00 proga i bhcg i wyszło beta 104 a prog 4,6. No i myślę czy jechać rano zrobić w klinice badanie żeby jeszcze mieć czas żeby lekarz mi ocenił ten przyrost itp. Czy zrobić o tej 14:00 żeby było po 48 h? Bo niby mam też z rana wynik bety z poniedziałku no ale to z luxmedu a nie z kliniki hmm
Ok dzięki.Też bym pojechała rano