2Jeśli jest chętny to niech zbadajak jest kiepski plemnik to może być też "kiepski" zarodek, który się nie utrzyma.
Po ilu jesteś stratach ? Bo nie pamiętam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
2Jeśli jest chętny to niech zbadajak jest kiepski plemnik to może być też "kiepski" zarodek, który się nie utrzyma.
Po ilu jesteś stratach ? Bo nie pamiętam![]()
Mi kazali czekać co najmniej do po pierwszej @ żeby hormony miały szansę wrócić do normy.Dzięki za potwierdzeniechciałabym zrobić chociaż podstawowe badania typu tarczyca, morfologia itp zanim zacznę ponowne starania. Myślicie że miesiąc po poronieniu samoistnym będzie Ok?
Przyrost 75% wiec w normie. Progesteron też jest ładny. On jest wydzielany skokowo, więc to nie jest tak że rośnie liniowo jak betaDziewczyny chyba nie jest zbyt dobrze co?
Wyniki w załączniku.
2.06 wyniki w załączniku badanie około 9:00.
4.06 wyniki w załączniku badanie około 9:00.
Beznadzieja. Biorę 3 razy po 2 tabletki luteiny dopochwowo a prog spadł...
Ale obniżył się a i tak jest bardzo niski jak na ciąże. Nie powinien wzrosnąć w te 2 dni podwójnej dawki?Przyrost 75% wiec w normie. Progesteron też jest ładny. On jest wydzielany skokowo, więc to nie jest tak że rośnie liniowo jak betamoim zdaniem nie jest źle póki co
Ojej 210? Podnieśli ceny .. [emoji85]Ale obniżył się a i tak jest bardzo niski jak na ciąże. Nie powinien wzrosnąć w te 2 dni podwójnej dawki?nie wiem co robić.
Badania mam do powtórzenia w poniedziałek i w pon mam USG.
Nie wiem czy jest sens dzwonienia dziś do lekarza bo musiałabym zapłacić 210 zł za telefon od niego a nie wiem czy coś zmieni. Może powinnam brać ten prog w innej formie?
A jeśli prog spadnie do poniedziałku skoro teraz spadł?Ojej 210? Podnieśli ceny .. [emoji85]
Na spokojnie czekaj , bo z wyników wszystko wychodzi ok
Spadł minimalnie , ale tak jak roki napisała on rośnie skokowo.A jeśli prog spadnie do poniedziałku skoro teraz spadł?czemu w ogóle spada skoro biorę końskie dawki.
Może powinnam dostać zastrzyki czy coś?
Ale to znaczy że też może spadać?Spadł minimalnie , ale tak jak roki napisała on rośnie skokowo.
Ale to znaczy że też może spadać?boję się że do poniedziałku będzie wynosił znowu 4 i będzie źle.
Biję się z myślami![]()