Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie napisałam maila z pytaniem czy wystawi mi l4 jednak. I może pójdę wtedy gdzieś na usg. Tylko jak zrobić żeby była pewność że tam będzie lepszy sprzęt?Zdecydowanie potrzeba lekarza z innym aparatem usg.
Ja widzę miejsce, które może być pęcherzykiem, ale ten obraz jest taki, że równie dobrze znajdę 2 inne takie miejsca.
Ja bym nie czekała, ale zrobisz jak uważasz
No rozumiem. Tzn ja byłam na wizycie w takich emocjach że szczerze mówiąc nie wiedziałam co mu powiedzieć więc powiedziałam że mogę iść do pracy.Coś tam jest ale co to może byćmoże faktycznie ma kiepsko sprzęt, najgorsze jest to czekanie... Ja na Twoim miejscu tak tak radza dziewczyny poszła na inne USG.
Szkoda że nie wzięłaś tego zwolnienia ale jeżeli w domu będzie Ci ciężej to wytrzymać to może lepiej.
Przemysl, czy wytrzymasz do piątkuW załaczniku foto mowi ze to moze być kropka ale ciężko jednoznacznie stwierdzić. Zdjęcie takie sobie ale oryginalnie też jest takie![]()
No wiem wiem rozumiem. Myślałam że nie mam wyjścia hmm i muszę czekać. Nie pomyślałam żeby iść w inne miejsce.Dziewczyny dobrze mówią, szkoda czasu a przede wszystkim Twojego stresu szczególnie że tydzień dopiero się zaczął.
Doskonale rozumiem. Ja też jestem zawsze targana emocjami na wizytach. Ostatnio zapytała czy starczy mi leków do kolejnej wizyty, powiedziałam że tak, okazało się że oczywiście nie starczy i doskonale to wiedziałam ale cóż ...No rozumiem. Tzn ja byłam na wizycie w takich emocjach że szczerze mówiąc nie wiedziałam co mu powiedzieć więc powiedziałam że mogę iść do pracy.
No ok. Boże ja myślałam że 1377 to już powinno być widać a jednak nieDoskonale rozumiem. Ja też jestem zawsze targana emocjami na wizytach. Ostatnio zapytała czy starczy mi leków do kolejnej wizyty, powiedziałam że tak, okazało się że oczywiście nie starczy i doskonale to wiedziałam ale cóż ...
Jak beta będzie rosnąć w takim tempie to w środę już powinno być grubo ponad 2000 więc już muszą coś znaleźć.
No ok. Boże ja myślałam że 1377 to już powinno być widać a jednak nie [emoji2368]
No nic czekam co mi odpiszą na maila. Może się uda dostać l4. Jedyne co to nie wiem gdzie iść bo w luxmed pewnie tak szybko mnie nie przyjmą a zresztą tam mają chyba słabą jakość hmm
W załaczniku foto mowi ze to moze być kropka ale ciężko jednoznacznie stwierdzić. Zdjęcie takie sobie ale oryginalnie też jest takie![]()