Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi bardzo!!!bety nie kazał ci sprawdzać?Dzięki. Niestety nic nie widać. Mam skierowanie do szpitala.
Dzięki. Niestety nic nie widać. Mam skierowanie do szpitala.
Pokazalam zdjecia od tej pani doktor ze srody co mialam panu doktorowi to powiedzial ze takich pecherzykow co ona widziala tam to on widzi przynajmniej 7 i to nie sa ciazowe.Już Wam mówię. Betę zrobiłam wczoraj. Wyniosła 2855. Progesteron powyżej 19.
Opowiem może po kolei.
Przez ostatnie dni było mi ciężko. Poszłam w środę na usg do mojej starej Pani doktor. Powiedziałam że wydaje jej się że widzi jakiś pęcherzyk może nawet dwa. Ale że faktycznie powinien być już większy ale może jakaś późna owulacja czy coś.
Wczoraj byłam na badaniach i wyniki jak widać.
Pan Doktor zawołał dwie Panie żeby sprawdziły czy cos znajda. Nikt nie znalazl. Ale mam wrazenie ze kazdy sugerowal sie ta wysoka beta a nic nie widzial. Wiec kazali jechac do szpitala. Wpisali podejrzenie pozamacicznej.
Kazal poczytac o pozamacicznej bo powiedzial ze czeka mnie duzo ciezkich decyzji. Co usuwac co zostawiac czy laparoskopowo czy nie itp. Ja sie na tym nie znam…Pokazalam zdjecia od tej pani doktor ze srody co mialam panu doktorowi to powiedzial ze takich pecherzykow co ona widziala tam to on widzi przynajmniej 7 i to nie sa ciazowe.
Już Wam mówię. Betę zrobiłam wczoraj. Wyniosła 2855. Progesteron powyżej 19.
Opowiem może po kolei.
Przez ostatnie dni było mi ciężko. Poszłam w środę na usg do mojej starej Pani doktor. Powiedziałam że wydaje jej się że widzi jakiś pęcherzyk może nawet dwa. Ale że faktycznie powinien być już większy ale może jakaś późna owulacja czy coś.
Wczoraj byłam na badaniach i wyniki jak widać.
Pan Doktor zawołał dwie Panie żeby sprawdziły czy cos znajda. Nikt nie znalazl. Ale mam wrazenie ze kazdy sugerowal sie ta wysoka beta a nic nie widzial. Wiec kazali jechac do szpitala. Wpisali podejrzenie pozamacicznej.
Ja miałam pozamaciczna ale u mnie to był pęknięty jajowod i wyboru nie miałam.Kazal poczytac o pozamacicznej bo powiedzial ze czeka mnie duzo ciezkich decyzji. Co usuwac co zostawiac czy laparoskopowo czy nie itp. Ja sie na tym nie znam…