• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rzeczywiście przy takiej becie powinna widzieć pęcherzyk bez problemu, ale ten przyrost jest tak ładny, że aż mi się nie chce wierzyć ze to cp [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Ja na Twoim miejscu jeszcze przed szpitalem skoczyłabym gdziekolwiek na usg żeby potwierdziło to 2 niezależnych lekarzy
On powiedzial ze w szpitalu pewnie mi kaza zostac i beda mi robic kilka dni usg zanim cos zrobia. Lub powiedza ze mam jechac do domu i wrocic na usg kiedys.

reklama
Oczywiście siedziałam i ryczałam a oni mnie wszyscy pocieszali. Potem miedzy soba sie sprzeczali bo pani doktor powiedziala ze ona by polecila jakis metro coś tam chyba lek czy coś a on do niej że to mnie wykluczy potem ze staran o kolejna ciaze na rok. A ona do niego ze nie na rok tylko na 4 miesiace. Nie wiem o co chodzi. Jakas masakra
To są tabletki poronne

Ja miałam pozamaciczna ale u mnie to był pęknięty jajowod i wyboru nie miałam.
Najważniejsze jak najszybciej zlokalizować ciążę
A to lokalizowanie ciazy jak wyglada? Zagraza ewentualnie ciazy wewnatrzmacicznej jesli by serio taka byla? Bo ja juz glupieje. Ona w pon tez byl optymistyczny i mowil ze jakis punkt tam widzi. Ona w srode tez cos widziala. Beta w normie. No ja juz zglupiala.
Na grupie duzo dziewczyn sie wypowiadalo Ze u nich dlugo nie bylo widac nic a maja zdrowe dzieci.

Rozumiem. Ja przy pierwszym poronieniu dostałam tabletki bo poronienie bylo zatrzymane. Ale inaczej sie nazywaly.
To co myslicie ze najlepiej zostawic jajowod jak sie da czy co?
Ratować ale on widzi czy jest sens. Ja miałam bardzo poskręcane i przy usunięciu lewego jajowodu "naprawili" mi prawą stronę, bo na pewno powtórzyłaby się cp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry