Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jakie masz testy? Ja mam z allegro ale używałam ich już wiele razy i pokrywały się z tymi z apteki czy rossmannu. Zakupie sobie jeszcze te z rossmannu i będę robić i te i te...zobaczymy. Ale to już w następnym cyklu jak w tym nie wyjdzie. Póki co działamy co 2 dni i zobaczymy. Ale jakoś jestem nastawiona na nie w tym cykluCoś w tym jest, jestem prawie pewna, że owu u mnie wystąpiła (temperatura, śluz, kłucie jajnika), a testy niezmiennie pokazują bladą kreskę.
A u mnie chyba bez zmian. Leże już na sali i zobaczymy co jutro przyniesie.A jakie masz testy? Ja mam z allegro ale używałam ich już wiele razy i pokrywały się z tymi z apteki czy rossmannu. Zakupie sobie jeszcze te z rossmannu i będę robić i te i te...zobaczymy. Ale to już w następnym cyklu jak w tym nie wyjdzie. Póki co działamy co 2 dni i zobaczymy. Ale jakoś jestem nastawiona na nie w tym cyklu
Gonzi jak tam?
Trzymaj się tam i staraj się myśleć mimo wszystko pozytywnieA u mnie chyba bez zmian. Leże już na sali i zobaczymy co jutro przyniesie.
DziękiTrzymaj się tam i staraj się myśleć mimo wszystko pozytywnie
Bólem piersi lub jego brakiem się nie przejmuj. A czemu chcesz badać progesteron? Żeby sprawdzić, czy owu jednak była?Czy brak bólu piersi przed miesiączka czy na początku ciąży powinien być martwiący?
Zastanawiam się też kiedy zrób progesteron jak owu raczej nie było.
W zeszłym cyklu, plamiłam kilka dni przed terminem miesiączki.Bólem piersi lub jego brakiem się nie przejmuj. A czemu chcesz badać progesteron? Żeby sprawdzić, czy owu jednak była?