mariaantonina96
Fanka BB :)
Wporzedniej tak latałam na betę i chyba jeszcze więcej stresu to kosztowałoTo oczekiwanie zawsze jest najgorsze. Trzymam kciukimoże zrób sobie betę z krwi jeśli mówisz że był jakiś cień cienia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wporzedniej tak latałam na betę i chyba jeszcze więcej stresu to kosztowałoTo oczekiwanie zawsze jest najgorsze. Trzymam kciukimoże zrób sobie betę z krwi jeśli mówisz że był jakiś cień cienia?
Rozumiem. Wiem co oznacza takie oczekiwanie. Sama przerabiałam to wiele razy. Głowa do góry.Wporzedniej tak latałam na betę i chyba jeszcze więcej stresu to kosztowałozrobię może test znow za dwa dni i zobaczymy.
Też jestem 4 tygodnie po. Testu nie robiłam, planuje iść na betę. Modlę się teraz żeby @ przyszła brzuch boli już od kilka dni a @ jeszcze nie ma.Jak długo po łyżeczkowaniu wychodził Wam pozytywny test? Ja jestem już 4 tygodnie równo dziś a test dziś wciąż pozytywny![]()
Teoretycznie tak. Nie jest powiedziane ze musi, ale może. Dlatego acard bym odstawiłaMoże spotęgować krwawienie?
Zależy w którym tc miałaś poronienie i na jakim etapie była beta. Ja miałam prawie 38tys i spadała mi jakoś 5-6tygodniJak długo po łyżeczkowaniu wychodził Wam pozytywny test? Ja jestem już 4 tygodnie równo dziś a test dziś wciąż pozytywny![]()
U mnie beta wynosiła 8 z kawałkiem tydzień po pierwszym okresie po poronieniu tj 4tyg od zabiegu łyżeczkowania. Testów z moczu nie robiłam.Jak długo po łyżeczkowaniu wychodził Wam pozytywny test? Ja jestem już 4 tygodnie równo dziś a test dziś wciąż pozytywny![]()
Co prawda nie miałam łyżeczkowania ale po 4 tygodniach od poronienia zrobiłam betę żeby mieć pewność, że zeszło wszystko do 0. Test nie jest do końca dobrym wyznacznikiem bo nawet jeśli najczulszy okaże się negatywny to nigdy nie ma pewność czy beta się wyzerowała.Jak długo po łyżeczkowaniu wychodził Wam pozytywny test? Ja jestem już 4 tygodnie równo dziś a test dziś wciąż pozytywny![]()
120tys miałam... 6+3 zatrzymał się zarodek.Teoretycznie tak. Nie jest powiedziane ze musi, ale może. Dlatego acard bym odstawiła
Zależy w którym tc miałaś poronienie i na jakim etapie była beta. Ja miałam prawie 38tys i spadała mi jakoś 5-6tygodni
Ale chce wiedzieć kiedy iść na betę. Póki testy są pozytywne to nie ma jeszcze sensu. Chce iść kilka dni po negatywnym żeby sprawdzić jak to wygląda. Ostatnio mi spadała 3 tygodnie ale miałam tylko 15tyś w dniu zabiegu.Co prawda nie miałam łyżeczkowania ale po 4 tygodniach od poronienia zrobiłam betę żeby mieć pewność, że zeszło wszystko do 0. Test nie jest do końca dobrym wyznacznikiem bo nawet jeśli najczulszy okaże się negatywny to nigdy nie ma pewność czy beta się wyzerowała.