Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie nie było żadnych problemówDziewczyny jakie macie doświadczenia z testydna?
Ja muszę niestety wysłać kolejna próbkę do labo testydna, ponieważ za mało materiału genetycznego3h zero pokarmów, płynów itd... teraz po 3tyg wiadomość, ze jednak nie udało się pobrać. Najpierw zwlekali, ze 5 dni opóźnienia teraz, ze za mało materiału...
Jestem rozgoryczona powiem szczerze. Patyczkami z minutę krążyłam po policzku. Stosowałam się do ulotki 100%
Ja coś czuję że to będzie ciazaKurde teraz mam takie brazowe brudzenie, nigdy tak przed okresem nie miałam. Jak mi się rozkręca okres to jakos bardzo dziwnie i bardzo wolno
Ale dobrze że coś przepisała, raz dwa i Endo zgrubieje![]()
Duphaston nie ma nic wspólnego z grubością endoNo to ja miałam 6mm Endo 2 albo 3 dni przed owu i powiedział że wynik ok, a przed okresem zaraz miałam 13 mm. I teraz się zastanawiam czy to moje Endo jest ok bo mi kiedyś gin właśnie przepisal duphaston i w tym cyklu co brałam to zaszłam
Wypisać może każdy lekarz, ale musisz znaleźć takiego który to zrobi. A bez jakichkolwiek wyników badań może być ciężko, chyba że po znajomości.Czekam na wyniki na trombofilie. Dziewczyny help
Jeśli wyjdzie za 5dni pozytyw to czy może mi rodzinny wypisać na 100% heparynę?
Na wyniki będę czekać z testydna do przyszłego tygodnia d
Nie musi spasc do 0. Przy takiej becie jak masz śmiało może już przyjśćDziewczyny ile po poronieniu czekałyście na miesiączkę? Czy beta musi spaść do 0? U mnie od początku spada ładnie, ale od wartości ok 50 mIU/ml ponad 2 tyg. temu wlecze sie teraz niesamowicie. Każdego dnia z utęsknieniem wypatruję miesiączki bo chcę zacząć starania ;(Beta z wczoraj 4,5mIU/ml
![]()
Tydzień po pierwszej miesiączce po poronieniu beta wynosiła lekko ponad 8. Po kolejnym tygodniu 5 z kawałkiem. Pierwsza miesiączka była u mnie 3tyg od łyżeczkowania i była mega skąpa. Kolejna już normalna. Zaszłam w czwartym cyklu. Zadbaj teraz o siebie, jedz wartościowo, pij świeżo wyciskane soki, świeże warzywa, suplementuj foliany i olej wiesiołka, gimnastykuj się. Starania to nie tylko seks. Zadbaj też o partnera, o jego nawyki i tryb życia. Trzymam kciukiDziewczyny ile po poronieniu czekałyście na miesiączkę? Czy beta musi spaść do 0? U mnie od początku spada ładnie, ale od wartości ok 50 mIU/ml ponad 2 tyg. temu wlecze sie teraz niesamowicie. Każdego dnia z utęsknieniem wypatruję miesiączki bo chcę zacząć starania ;(Beta z wczoraj 4,5mIU/ml
![]()
Z tego co mi lekarz tłumaczył nie musi spaść do 0 i ja tez nie miałam całkowicie 0 jak przyszła. A pierwsze miesiączki po poronieniu przychodzą różnie, ja oba razy akurat miałam tak po 4tygodniach, ale u każdej inaczej. Lekarz mi mówił ze jakby po 8tyg nie było to mam się zgłosićDziewczyny ile po poronieniu czekałyście na miesiączkę? Czy beta musi spaść do 0? U mnie od początku spada ładnie, ale od wartości ok 50 mIU/ml ponad 2 tyg. temu wlecze sie teraz niesamowicie. Każdego dnia z utęsknieniem wypatruję miesiączki bo chcę zacząć starania ;(Beta z wczoraj 4,5mIU/ml
![]()
Czekam z Tobą z niecierpliwościąDziewczyny ile po poronieniu czekałyście na miesiączkę? Czy beta musi spaść do 0? U mnie od początku spada ładnie, ale od wartości ok 50 mIU/ml ponad 2 tyg. temu wlecze sie teraz niesamowicie. Każdego dnia z utęsknieniem wypatruję miesiączki bo chcę zacząć starania ;(Beta z wczoraj 4,5mIU/ml
![]()