Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie wiesz co chyba nie z nerwów. Od rana mnie mdli. Generalnie jestem spokojna. Tylko niech by mnie już ktoś obejrzał bo siedzenie tutaj jest takie sobie...i krzesła średnio wygodne.@izzy_j To z nerwów. Zapytaj czy możesz wziąć coś na uspokojenieTrzymam kciuki, by było już wszystko widać :*
Trzymamy kciuki za dobre wieści [emoji173]No właśnie wiesz co chyba nie z nerwów. Od rana mnie mdli. Generalnie jestem spokojna. Tylko niech by mnie już ktoś obejrzał bo siedzenie tutaj jest takie sobie...i krzesła średnio wygodne.
Uff, super wieści!Dziewczyny jest dobrze. Pęcherzyk urósł ponad 2 krotnie. Jest nadal maleńki, ale ewidentnie rośnie i nadal jest w macicy. Ja ten pierwszy pomiar pomyliłam i ciałka żółtego jeszcze nie widać, ale kazała się nie przejmować. Malutki ślad po krwawieniu ale może ono się zdarzać i tak długo jak nie leci żywa krew ze skrzepami po nogach to niewiele można zrobić. Torbiel nieduża, nie powiększa się, powinna sama się wchłonąć. Bardzo sympatyczna młoda lekarka. Powiedziała że wg niej wczesna rozwijająca się ciąża. Kazała iść do domu, odpoczywać, nic już nie badać i iść na kontrolę w sob. jak ustalone.