aspekt
Fanka BB :)
To nie B12 koloruje mocz, tylko B2.No w tych life extention jest 8500mcg czyli8,5g kwasu foliowego metyl, wiec dużo, ale cześć wydalana z moczem tj witb12, bo mam żółto jaskrawy mocz [emoji4] w piątek skonsultuje co i jak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nie B12 koloruje mocz, tylko B2.No w tych life extention jest 8500mcg czyli8,5g kwasu foliowego metyl, wiec dużo, ale cześć wydalana z moczem tj witb12, bo mam żółto jaskrawy mocz [emoji4] w piątek skonsultuje co i jak
Za pierwszym razem byłam u proktologa. Nic nie widział.To troszkę kiepsko ta krew w stolcu... Ale nie wiem co Ci doradzić, zgłaszałaś to lekarzowi który Ci przepisywał? Bo to jest niebezpieczne
Nie martw się mnie dzisiaj macica wkurza i mam ochotę ją wyprowadzićCześć dziewczyny. U mnie normalnie czuje, że znowu lipa.. pobolewa mnie dół brzucha jak na @ ,bolą piersi, wczoraj jak mnie szarpnęło w okolicy jajnika myslalam, że zejdę..
Jestem załamana.. nie wiem co się dzieje..
Wyszedl żalipost..
Z tą temperaturą to też różnie ponoć może być, sama nie badam więc nie wiem, opieram się tylko na tym co wyczytałammi jaka testowa na DL wyszła mocniejsza nawet od kontrolnej, a peak temperatury był dopiero po 4 dniach![]()
Ja wczoraj w ciągu dnia też przez chwilę miałam uczucie jak na @,dzisiaj też jestem tydzień po owulacji i miałam podobne uczucie tylko dłużej, jakby no niebawem miała się zacząć :/ I też pomyślałam że coś za wcześnie na PMS (pomyślałam dokładnie to samo co TyA ja zaczynam wychodzić z siebie...jestem tydzień po owulacji. Niedziela w nocy ciągnięcie w macicy ok. 30 minut i luz do wczoraj...wczoraj ok. 1h ciągnęło mocno i puściło od tak sobie, dzisiaj też co jakiś czas trochę ciągnie i luz i znów ciągnie i luzdzisiaj zaczęły boleć piersi. Ja to już PMS to ja podziękuję
![]()
Tak to prawda, okresy po poronieniu sa straszne...ja pierwsze dwa dni to nie dość że obkladam się podpaskami jak szalona to jeszcze na noc pod tyłek ręcznik daje bo boje się że łóżko zalejeHej dziewczyny...ucichłam ale czytam codziennie co u Was. U mnie od 2 dni potop tak leci, 2 okres po poronieniu to jakieś szaleństwo....ale staram się pozytywnie patrzeć i wyczekiwać końca i zaczynamy starania![]()
To ja chyba mam szczęście, bo obie @ po poronieniu były praktycznie normalneTak to prawda, okresy po poronieniu sa straszne...ja pierwsze dwa dni to nie dość że obkladam się podpaskami jak szalona to jeszcze na noc pod tyłek ręcznik daje bo boje się że łóżko zaleje
U mnie też był ręcznik w nocy. A w pracy kursowałam co godzine do wc... miejmy nadzieje, że już troche przystopujeTak to prawda, okresy po poronieniu sa straszne...ja pierwsze dwa dni to nie dość że obkladam się podpaskami jak szalona to jeszcze na noc pod tyłek ręcznik daje bo boje się że łóżko zaleje