K
Katijah
Gość
Wieczorem przed snemDziewczyny, kiedy najlepiej brać Acard? Żeby była najlepsza skuteczność i jak najmniejszy efekt dla żołądka? Niedawno była tu dyskusja, ale wtedy nie przywiązywałam do tego wagi i nie pamiętam...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wieczorem przed snemDziewczyny, kiedy najlepiej brać Acard? Żeby była najlepsza skuteczność i jak najmniejszy efekt dla żołądka? Niedawno była tu dyskusja, ale wtedy nie przywiązywałam do tego wagi i nie pamiętam...![]()
Dziewczyny, kiedy najlepiej brać Acard? Żeby była najlepsza skuteczność i jak najmniejszy efekt dla żołądka? Niedawno była tu dyskusja, ale wtedy nie przywiązywałam do tego wagi i nie pamiętam...![]()
Wieczorem przed snem
Wieczorem przed snem![]()
Czyli już po ostatnim posiłku? Mam niestety wrażliwy żołądek, na inne tabletki nie reaguje źle, jedynie na magnezWieczorem
Ciężko powiedzieć. Ja np. po kolacji biorę probiotyk oraz maslan sodu i magnez ( zalecenia dietetyka), za co najmniej pół godziny od tego biorę acard.Czyli już po ostatnim posiłku? Mam niestety wrażliwy żołądek, na inne tabletki nie reaguje źle, jedynie na magnezwięc chcę minimalizować ryzyko.
Po jakim czasie od poronienia robiłaś badania ?? Pytam bo wizytę mam dopiero 15 grudnia u mojego lekarza będę 6 tyg po poronieniu a czytałam, że niektóre badania robi się do 6 tyg po poronieniu. Nie wiem czy robic coś na własną rękę czy poczekać spokojnie do wizyty, skoro lekarz kazał poczekać i zapewnił ze zrobi wszystko zeby znaleźć u mnie przyczynę.Po poronieniu zbadałam: tsh, f3, f4, fsh, lh, homocysteinę, progesteron, b12, d3, amh, sprawdzałam czy nie mam IO. Mąż miał zbadać nasienie ale nie zdążył.
W ciąży brałam dupka do 13tc, heparynę przez jakiś czas (w czasie trwania covidu i trochę po nim).
Wg mnie zdecydowanie z kolacją, próbowałam brac acard przed samym snem i 3 dni zwijalam się w nocy z bolu, zaczynał się 2-3h po dawce i spowodowany był super podrażnioną dwunastnicą. Tez mam wrażliwą wyściółkę żołądka i właśnie dwunastnicy. Działanie acardu nie jest gorsze, jeśli weźmiesz go chwile wcześniej, wg badań po prostu w ciazy działał lepiej na noc, niż rano.Czyli już po ostatnim posiłku? Mam niestety wrażliwy żołądek, na inne tabletki nie reaguje źle, jedynie na magnezwięc chcę minimalizować ryzyko.
DziękujęWg mnie zdecydowanie z kolacją, próbowałam brac acard przed samym snem i 3 dni zwijalam się w nocy z bolu, zaczynał się 2-3h po dawce i spowodowany był super podrażnioną dwunastnicą. Tez mam wrażliwą wyściółkę żołądka i właśnie dwunastnicy. Działanie acardu nie jest gorsze, jeśli weźmiesz go chwile wcześniej, wg badań po prostu w ciazy działał lepiej na noc, niż rano.
Dla pocieszenia dodam, ze problemu już nie mam, muszę tylko uważać, żeby brac obie tabletki z jedzeniemDziękuję![]()