To ciekawy miesiąc mnie czeka , ale zawsze to jakieś ramy czasowe ;/U mnie 4 tygodnie po poronieniu beta 11,4
Tyle że nadal okresu brak. Aktualnie 6 tygodni po poronieniu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ciekawy miesiąc mnie czeka , ale zawsze to jakieś ramy czasowe ;/U mnie 4 tygodnie po poronieniu beta 11,4
Tyle że nadal okresu brak. Aktualnie 6 tygodni po poronieniu.
Tez mam taka nadzieje -@Paw2021 mam nadzieje ze nastrój i hormonalny chaos w organizmie będzie się szybko normowała![]()
Mi też się zdarzyło ale lekarz mówił że nic się nie stanieDziewczyny mój lekarz nie odbiera. Zapomniałam na śmierć zrobić wczoraj zastrzyk z heparyny ,myślicie że mogło to zaszkodzić ?
Dziewczyny ja z tymi cukrami to jestem po prostu głupia ... Nie ogarniam tego. Mam stwierdzona IO ale taka dość niewielka. Nie pilnuje diety z niskim IG. Ostatnio dietetyk kazała mi sprawdzać cukier na czczo i po 2 h. Na czczo miałam 75-85, natomiast po 2h 90-95, raz po obiedzie gdzie zjadłam frytki było 123. Dietetyk stwierdziła że w ogóle nie pilnuje diety, że te cukry złe i że mam się zmobilizować... Czy na prawdę to źle wygląda po tych 2h? Już na końcówce ciąży to nie gotuje nawet, jem to co jest w domu.
Dzięki , też tak to odebrałam bo te cukry mierzone byly po posiłkach na pewno nie z niskim IG...Wydaje mi się, że trochę przesadza, według mnie ładne są te wyniki
Dziewczyny ja z tymi cukrami to jestem po prostu głupia ... Nie ogarniam tego. Mam stwierdzona IO ale taka dość niewielka. Nie pilnuje diety z niskim IG. Ostatnio dietetyk kazała mi sprawdzać cukier na czczo i po 2 h. Na czczo miałam 75-85, natomiast po 2h 90-95, raz po obiedzie gdzie zjadłam frytki było 123. Dietetyk stwierdziła że w ogóle nie pilnuje diety, że te cukry złe i że mam się zmobilizować... Czy na prawdę to źle wygląda po tych 2h? Już na końcówce ciąży to nie gotuje nawet, jem to co jest w domu.