A robiłaś może kariotyp z partnerem?Białko C, białko S, pakiet badań na trombofilię z testdna.pl, badania na zespół antyfosfolipidowy (nie tylko antykoagulant tocznia).
Mi gin pozwolił się starać po pierwszym okresie po łyżeczkowaniu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A robiłaś może kariotyp z partnerem?Białko C, białko S, pakiet badań na trombofilię z testdna.pl, badania na zespół antyfosfolipidowy (nie tylko antykoagulant tocznia).
Mi gin pozwolił się starać po pierwszym okresie po łyżeczkowaniu.
Nie, bo tylko raz poroniłam.A robiłaś może kariotyp z partnerem?
Rozumiem, a robiłaś te badania które wymieniłaś powyżej? Jeśli tak to czy któraś wyszły Ci nieprawidłowo?Nie, bo tylko raz poroniłam.
Hej! Mam pytanie odnośnie spadku bety po poronieniu po jakim czasie beta Wam spadła <5? Kontrolowałyście same czy może lekarz Wam zlecał badanie?
Czytałam różne publikacje i przedział czasowy dla spadku bety jest szeroki od 2 do 6 tyg. Zastanawiam się czy nie skontrolować samej a jak tak to kiedy.
Zrobiłam te co wymieniłam, gin mi zalecił po pierwszym poronieniu. Wszystkie wyszły prawidłowo. Zaszłam w ciążę w trzecim cyklu po łyżeczkowaniuRozumiem, a robiłaś te badania które wymieniłaś powyżej? Jeśli tak to czy któraś wyszły Ci nieprawidłowo?
Czy po łyżeczkowaniu udało Ci się zajść w ciążę bez problemu?
Ja badałam 4 tyg po poronieniu i wynosiła jeszcze ok 20. Okres dostałam po 6 tyg.Hej! Mam pytanie odnośnie spadku bety po poronieniu po jakim czasie beta Wam spadła <5? Kontrolowałyście same czy może lekarz Wam zlecał badanie?
Czytałam różne publikacje i przedział czasowy dla spadku bety jest szeroki od 2 do 6 tyg. Zastanawiam się czy nie skontrolować samej a jak tak to kiedy.
Ja miałam zaleconą kontrolę za 3 tyg od zabiegu.A kiedy najlepiej pójść do ginekologa na wizytę kontrolną? Wypis mam do odebrania dopiero za półtora tygodni a to, co dostałam po zabiegu to ogólne zalecenia i nie ma w nich informacji o wizycie kontrolnej. Z tego, co czytałam to dziewczyny szły nawet przed pierwsza @.
Ja miałam na wypisie zeby przyjść do kontroli po otrzymaniu wyniku hist pat- u mnie trwało to 2 tygodnie i wtedy też poszłam na wizytę.A kiedy najlepiej pójść do ginekologa na wizytę kontrolną? Wypis mam do odebrania dopiero za półtora tygodni a to, co dostałam po zabiegu to ogólne zalecenia i nie ma w nich informacji o wizycie kontrolnej. Z tego, co czytałam to dziewczyny szły nawet przed pierwsza @.
Ja nie badałam bety. Tez się nad tym zastanawiałam.Hej! Mam pytanie odnośnie spadku bety po poronieniu po jakim czasie beta Wam spadła <5? Kontrolowałyście same czy może lekarz Wam zlecał badanie?
Zwykłym ciążowym?Ja na początku, żeby się w kółko nie kuć to sobie testem raz w tygodniu kontrolowałam
Ja miałam poronienie samoistne: w sobotę się zaczęło… a w poniedziałek byłam na wizycie.A kiedy najlepiej pójść do ginekologa na wizytę kontrolną? Wypis mam do odebrania dopiero za półtora tygodni a to, co dostałam po zabiegu to ogólne zalecenia i nie ma w nich informacji o wizycie kontrolnej. Z tego, co czytałam to dziewczyny szły nawet przed pierwsza @.