Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czesc. Ja poronilam w grudniu 2017. Bylam w 9 tygodniu wg ostatniej miesiaczki, ale serduszko nigdy sie nie pojawilo. Dostalam obfitego krwawienia i juz wiedzialam, ze Nic z tego nie bedzie. W kwietniu 2018 dowiedzialam sie ze znow jestem w ciazy. Ciaza absolutnie bezproblemowa, do samego konca czulam sie swietnie. Dzis moja corka ma 3 lata i 2 miesiace, a ja jestem w 11 tygodniu ciazyDwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.
chyba troszkę brakuje tym testom, ale jest bardzo blisko. Działajcie i testuj jeszcze...zobaczysz jaka będzie tendencjaDziewczyny stosujące testy owulacyjne!
Myślicie, że to już to? Czy jeszcze kontynuować testowanie przez kolejne dni?
I kiedy teraz najlepiej działać?
Wrzuć na "poronienia nawykowe leczenie immunologiczne". Nie zalinkuje, bo nie ogarniam tej nowej aplikacji. Tam co prawda ostatnio mało dziewczyn zagląda, ale może ktoś coś napisze a przynajmniej będzie wisiał Twój post i nie zaginie tak szybko jak w tym watkuKurczę, nie wiem gdzie wrzucić żeby ktoś to ogarnął... Bo też tego nie ogarniam.
Potestuj jeszcze, to jeszcze nie toDziewczyny stosujące testy owulacyjne!
Myślicie, że to już to? Czy jeszcze kontynuować testowanie przez kolejne dni?
I kiedy teraz najlepiej działać?