• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

właśnie po drugim poronieniu tez mi zalecila gin prenatal uno. Biorę i mam nadzieje ze będzie dobrze. A czy w waszych miastach tez jest tak mało specjalistów genetyków? Jestem z Wrocławia i jak szukałam konsultacji to przeżyłam jak mało jest lekarzy.. albo zle szukam 😜
u mnie w sumie w ogóle nie ma, jechałam do rudy śląskiej (80km) na konsultację do genetyka

reklama
A ja zaczynam się martwić... prawie 18 tydzień a ja nie czuję ruchów. Myślę już o najgorszym...
łatwo powiedzieć, ale na pewno wszystko jest dobrze, trzymam kciuki 🥰
Ale wydaje mi się ze ja tez nie zaznam spokoju w ciąży.. brałam leki na wyciszenie ataków paniki, nerwice i depresje. Jeszcze przed planami o powiększeniu rodziny. Odstawiłam 3 miesiące przed pierwsza próba. Minął już rok jak nie biorę leków i było super ale mam wrażenie ze wraca mi wszystko. Myślałam ze dzięki spokojowi jakiego doznałam podczas leczenia udało mi się ułożyć wszystko w głowie ale chyba jednak nie

reklama
łatwo powiedzieć, ale na pewno wszystko jest dobrze, trzymam kciuki 🥰
Ale wydaje mi się ze ja tez nie zaznam spokoju w ciąży.. brałam leki na wyciszenie ataków paniki, nerwice i depresje. Jeszcze przed planami o powiększeniu rodziny. Odstawiłam 3 miesiące przed pierwsza próba. Minął już rok jak nie biorę leków i było super ale mam wrażenie ze wraca mi wszystko. Myślałam ze dzięki spokojowi jakiego doznałam podczas leczenia udało mi się ułożyć wszystko w głowie ale chyba jednak nie
Jest dobrze. Poszłam na USG. Dzięki za dobre słowo:-)
Ciężko jest o spokój w ciąży... Ciężko też jest sobie wszystko ułożyć raz na zawsze. Jeśli czujesz że zaczyna być coś nie tak to koniecznie idź do lekarza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry