marsi89
Fanka BB :)
Ale może to zależy od skóry?Podziwiam, ja już miałam kilka...dziesiąt nawet![]()
Choć lekarz powiedział, że siniaków się nie uniknie bo jak się trafi na naczynko to krwiak. A mój mąż chyba omijał naczynka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale może to zależy od skóry?Podziwiam, ja już miałam kilka...dziesiąt nawet![]()
Ale boli Cię jak zrobisz czy przy wbijaniu igły?Dziewczyny które brały heparynę. Czy was też te zastrzyki tak bolą ? Dla mnie to tortury![]()
No jak komuś bym robiła to nie byloby problemu ze zdecydowanym ruchem. Gorzej jak się samej robi ;-)och to ja bym chyba zemdlałanas lekarz i pielęgniarka tak przedszkolili,.że wbijać zdecydowanym ruchem a nie dziobać bo wtedy boli
Brałam całą ciążę i zależało to od miejsca, w które wbijałam. Czasami potrafiłam delikatnie wbić igłę i już czułam, że trzeba wbić w inne i wbijałam powoli. Ja też przed zastrzykiem przykładałam kostkę lodu na kilka sekund i nie miałam takich siniaków.Dziewczyny które brały heparynę. Czy was też te zastrzyki tak bolą ? Dla mnie to tortury![]()
Jak się czujesz prawie na końcówce? Jesteś #teamboy czy #teamgirl?Wtedy bym nie wbiła nawet raza wbijam od prawie 9 msc
![]()
Brałam całą ciążę i zależało to od miejsca, w które wbijałam. Czasami potrafiłam delikatnie wbić igłę i już czułam, że trzeba wbić w inne i wbijałam powoli. Ja też przed zastrzykiem przykładałam kostkę lodu na kilka sekund i nie miałam takich siniaków.
Jak się czujesz prawie na końcówce? Jesteś #teamboy czy #teamgirl?
@Pszczolka38 Tymek rośnie, jak na drożdżach i już nie jest malutkim kurczaczkiemZa szybko ten czas leci
21 czerwca skończył 4 miesiące i jest radosnym, przekochanym, przesłodkim bobaskiem
Oczywiście nie jest tak codziennie, bo swoje też pokazać potrafi więc jakby podsumować tydzień to, to jest taka sinusoida. Czasami mam wrażenie, że jest zmęczony życiem i ma ból istnienia, jak nie wiem o co mu chodzi
![]()
O jej, a czemu? Jeżeli mogę spytać. Ale będziesz rodziła SN czy będzie CC?Czekamy na synka
Ale z przebojami... Ostatnie ponad 6 tygodni w szpitalu i tak już do rozwiązania czyli minimum 2
Ale do pięciu razy sztuka i liczę, że jak wytrwamy to tym razem wszytko się uda
O jej, a czemu? Jeżeli mogę spytać. Ale będziesz rodziła SN czy będzie CC?
EchCC ze względu na wadę macicy, poronienia no i teraz komplikacje od 29 tc. Walczymy z hipotrofia
Boziu, wy to musicie przejść długa droge aby zostać rodzicami. Mam nadzieję, że los wynagrodzi wam za tą cierpliwość.CC ze względu na wadę macicy, poronienia no i teraz komplikacje od 29 tc. Walczymy z hipotrofia
Robilam dokladnie tak samoWszystko zależy w jakie miejsce trafię. Jak czuję, że boli przy próbie wbicia igły to po prostu nie wbijam tylko szukam kolejnego miejsca. No i jak już się wbije to podaje ją baaaaaaaaaaaardzo powoli