• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hejka
Czy ktoś może mnie pocieszyć albo nie wiem podsunac jakaś myśl ? Co mam jeszcze zrobić?W zeszłym roku poronilam w 9tyg ciąży . Do tego czasu staraliśmy . Robiłam test , a 28.08 byłam na hcg wyszło 50 mlu robiłam dziś 30.08 i jest 72.60 no wydaje mi się że przyrost niewielki ... Czy wg was znowu będzie źle ? 😔 czy jest szansa na to żeby było ok ? 😔
a robiłaś jakieś badania?

reklama
Skontroluj jeszcze betę. Mi znajoma położna mówiła, że zna takie przypadki gdzie słaba beta wystrzeliła I było dobrze. Ale.. mówiła też żeby z radością poczekać I żeby się nie przyzwyczajać do ciąży. Pierwsze tygodnie są najbardziej przewrotne. Oczywiście trzymam kciuki za optymistyczny scenariusz ❤
No wiem zawsze jest nadzieja dopóki nie ma miesiączki .. nawet jakby i teraz bylaby super beta to moze dojść do straty poniżej niestety 😟

może spróbuj się przebadać, na forum krąży lista jaką staraczki stworzyły.. sama zrobiłam kilka badań zapłaciłam ok 1k ale na trombofilii wyszła mi mutacja homo Pai1 i już wiem czemu poroniłam i co muszę robić. Tanie to nie jest ale jak się chce przytulić bobaska to kasa nie gra roli..
Tak tylko ja już dwie córki mam. A teraz chcieliśmy kolejnego bobaska i takie problemy .dodać że wcześniej nie było żadnych problemów .😔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry