Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepraszam słownik powyżej wysłałam ....Powyrzej wyszłam wam zdjęcie czy wy też widzicie druga kreskę ?
Ja miałam samoistne poronienie pechezyk 5,43mm po tygodniu 40,1mmpo rytym tygodniu okres przyszedł zrobiłam kolejny test bo się staramy ale nie wiem czy warjuje czy jest drugą kreska czy pani może też ja widzi?ja poroniłam w listopadzie 2004r., a dzis jestem szczesliwa mama 3-miesiecznej Majeczki, takze głowa do góry, musi byc dobrze!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Odpowiadasz kobiecie po 20 latach, to co się Dziwisz ,że odpowiedzi nie dostajesz.Ja miałam samoistne poronienie pechezyk 5,43mm po tygodniu 40,1mmpo rytym tygodniu okres przyszedł zrobiłam kolejny test bo się staramy ale nie wiem czy warjuje czy jest drugą kreska czy pani może też ja widzi?
Ja nie widzęJa miałam samoistne poronienie pechezyk 5,43mm po tygodniu 40,1mmpo rytym tygodniu okres przyszedł zrobiłam kolejny test bo się staramy ale nie wiem czy warjuje czy jest drugą kreska czy pani może też ja widzi?
Bezczelność ludzka nie zna granic życzę ci kiedykolwiek jak cokolwiek zapytasz jeszcze bardziej bezczelnej odp znieczulicaOdpowiadasz kobiecie po 20 latach, to co się Dziwisz ,że odpowiedzi nie dostajesz.