• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie dziewczyny, mam pytanko co o tym myślicie byłam w ciąży i w 9 tygodniu przy kontroli okazało się że dzieciątko przestało rosnąć krótko po pierwszej wizycie ( dokładnie 6+3) i serduszko nie bije w związku z tym 1 kwietnia miałam przyjęcie do szpitala i podana tabletkę poronną dużo że mnie wyleciało i rozwarcie było że nie musieli mnie otwierać jednak na drugi dzień lekarz musiał zrobić łyżeczkowanie żeby wyczyścić to co pozostało . Na kontroli byłam 29 kwietnia i doktor mówił że wszystko jest super dziś mija 6 tydzień od poronienia miesiączki jeszcze nie miałam ale od swych dni boli mnie lewa pierś czuję się osłabiona i dziś mnie mdliło popołudniu ... Do tego czuję jakby lekkie rozciąganie macicy . Jak myślicie czy to może być ciąża ? Jutro rano zrobię test ale ciekawa jestem waszego zdania

Równie dobrze mogą to być objawy zbliżającej się @.
Ja miałam łyżeczkowanie w 11tc (ciąża zatrzymała się ok 8tc).
Okres dostałam po ponad 6 tygodniach i to był najobfitszy okres ever. Ale ja nie współżyłam przed pierwszą @, więc byłam spokojna, że to nie ciąża.

Witajcie dziewczyny, mam pytanko co o tym myślicie byłam w ciąży i w 9 tygodniu przy kontroli okazało się że dzieciątko przestało rosnąć krótko po pierwszej wizycie ( dokładnie 6+3) i serduszko nie bije w związku z tym 1 kwietnia miałam przyjęcie do szpitala i podana tabletkę poronną dużo że mnie wyleciało i rozwarcie było że nie musieli mnie otwierać jednak na drugi dzień lekarz musiał zrobić łyżeczkowanie żeby wyczyścić to co pozostało . Na kontroli byłam 29 kwietnia i doktor mówił że wszystko jest super dziś mija 6 tydzień od poronienia miesiączki jeszcze nie miałam ale od swych dni boli mnie lewa pierś czuję się osłabiona i dziś mnie mdliło popołudniu ... Do tego czuję jakby lekkie rozciąganie macicy . Jak myślicie czy to może być ciąża ? Jutro rano zrobię test ale ciekawa jestem waszego zdania
Ale był seks bez zabezpieczenia? Dostaliście od razu zielone światło?

Lekarz powiedział że jest ok i nie kazał się powstrzymywać. Był sex bez zabezpieczenia bo o ostatnia ciążę bardzo długo się staraliśmy i byłam pewna że jeśli się wogule jeszcze uda to pewno znów to zajmie dużo czasu także po prostu cieszyliśmy się sobą bez nadzienia na ciążę 🫣 u mnie był ten plus że miałam tak duże rozwarcie przy łyżeczkowaniu że nie musieli mnie otwierać że tak to ujmę i bez blizn bez niczego jakby tego łyżeczkowania nie było zdaniem lekarza

My się 2 tygodnie wstrzymywaliśmy a potem to już nie.
Tak właśnie te objawy to na swoje babka wróżyła , wiem że 8 tygodnia to normalne brak @ ale tak samo bolała mnie pierś przy tej ciąży i chyba dostaje powoli na głowę 🫣😵‍💫

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry