Nie nie bo to zdjęcie zrobione do 5 minJa nie widzęczy nie jest aby zalany/wyschnięty ten test?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie nie bo to zdjęcie zrobione do 5 minJa nie widzęczy nie jest aby zalany/wyschnięty ten test?
Jaką bezczelność? Napisałam to co widzę. Gdzie tu jest bezczelność? XDBezczelność ludzka nie zna granic życzę ci kiedykolwiek jak cokolwiek zapytasz jeszcze bardziej bezczelnej odp znieczulica
Nie zauważyłam daty nie trzeba być aż tak chamskim dziękuję za dobitna uwagęBezczelność ludzka nie zna granic życzę ci kiedykolwiek jak cokolwiek zapytasz jeszcze bardziej bezczelnej odp znieczulica
Negatywny, co miesiac mam takie "kreski" i w ciazy nie jestem
Ale był seks bez zabezpieczenia? Dostaliście od razu zielone światło?Witajcie dziewczyny, mam pytanko co o tym myślicie byłam w ciąży i w 9 tygodniu przy kontroli okazało się że dzieciątko przestało rosnąć krótko po pierwszej wizycie ( dokładnie 6+3) i serduszko nie bije w związku z tym 1 kwietnia miałam przyjęcie do szpitala i podana tabletkę poronną dużo że mnie wyleciało i rozwarcie było że nie musieli mnie otwierać jednak na drugi dzień lekarz musiał zrobić łyżeczkowanie żeby wyczyścić to co pozostało . Na kontroli byłam 29 kwietnia i doktor mówił że wszystko jest super dziś mija 6 tydzień od poronienia miesiączki jeszcze nie miałam ale od swych dni boli mnie lewa pierś czuję się osłabiona i dziś mnie mdliło popołudniu ... Do tego czuję jakby lekkie rozciąganie macicy . Jak myślicie czy to może być ciąża ? Jutro rano zrobię test ale ciekawa jestem waszego zdania
To zrób test w takim razie jeszcze dzisiaj. My tu nic więcej nie wywróżymyMy się 2 tygodnie wstrzymywaliśmy a potem to już nie.
Tak właśnie te objawy to na swoje babka wróżyła , wiem że 8 tygodnia to normalne brak @ ale tak samo bolała mnie pierś przy tej ciąży i chyba dostaje powoli na głowę![]()