• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Z córką zaszłam od razu. Teraz też ale nie było zarodka. Dodatkowo progestron był słaby ale badałam po poronieniu. Raczej to była wada genetyczna ale na wszelki wypadek przez 2 miesiące pije ten suplement

A czy którejś z Was po poronieniu przesunęły się owulacje? Do tej pory zazwyczaj według testów i obserwacji objawów miałam owulacje około 18 dc przy cyklach 29-30 dniowych. Tuż po poronieniu było podobnie, natomiast teraz po pierwszej miesiączce zaczęłam mieć wczesniej objawy, dziś w 14 dc test owulacyjny wygląda jakby lada chwila miał być pozytywny bo druga kreska jest bardzo ciemna

reklama
A czy którejś z Was po poronieniu przesunęły się owulacje? Do tej pory zazwyczaj według testów i obserwacji objawów miałam owulacje około 18 dc przy cyklach 29-30 dniowych. Tuż po poronieniu było podobnie, natomiast teraz po pierwszej miesiączce zaczęłam mieć wczesniej objawy, dziś w 14 dc test owulacyjny wygląda jakby lada chwila miał być pozytywny bo druga kreska jest bardzo ciemna
Takie przesunięcia w długości cyklu czy okresu mogą się zdarzyć po poronieniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry