Ona_Karo96
Fanka BB :)
Mam z tej firmy żel na płodność.A to ja piję fertisim
Oby dały nam coś te wynalazki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam z tej firmy żel na płodność.A to ja piję fertisim
Miałam to zalecone przez gin razem z prenatalem. Ale też masa innych leków, trudno powiedzieć co pomogło.JA od tego cyklu zaczęłam brać miovelia Pro. Może coś kojarzycie? Brałyście?
Ale jakaś szansa jestMiałam to zalecone przez gin razem z prenatalem. Ale też masa innych leków, trudno powiedzieć co pomogło
Takie przesunięcia w długości cyklu czy okresu mogą się zdarzyć po poronieniuA czy którejś z Was po poronieniu przesunęły się owulacje? Do tej pory zazwyczaj według testów i obserwacji objawów miałam owulacje około 18 dc przy cyklach 29-30 dniowych. Tuż po poronieniu było podobnie, natomiast teraz po pierwszej miesiączce zaczęłam mieć wczesniej objawy, dziś w 14 dc test owulacyjny wygląda jakby lada chwila miał być pozytywny bo druga kreska jest bardzo ciemna