• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

pa edytko ja tez musze zaraz uciekac

a co do prolaktyny to jeszcze niic nie wiem wizyte u gin mam pod koniec listopada bo ta babka w poradni imunologicznej nic mi nie poradzila tylko powiedziala ze mam ja sprawdzac

buzka uciekam

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Laseczki!!!!

Długo mnie tutaj nie było, ale nadrobiłam trochę( wszystkiego mi się nie udało)...

Więc na początku napiszę, że Juniorek ma się dobrze, mimo, ze w sobote i wczoraj znowu plamiłam, ale z szyjke mam dokładnie zamkniętą i uformowaną, łożysko też na swoim miejscu, wiec powud plamień jest inny, ale nikt nie wie jaki, podejżewają ze to przez zastrzyki i w sumie to pewnie tak jest.

Katrin GRATULUJĘ!!!!!

Gabi, kuruj się kochanie, wiem jak to jest źle chorować, mi na szczescie odpuściło.

Kochane staraczki, a jak tam u Was, wysyp fasolkowy chyba bedzie, co???

Słodziutka, pokazałabym brzuszek, ale oddałam mamie aparat, a telefon robi straszne zdjęcia, ale powiem Ci, ze brzuszek już niczego sobie, jak spojżę w dół to już go widzę między piersiątkami:-D a wcześniej nic tam nie było widać, bo "cyce jak donice":-D:-p:happy2::-):-D

Jest taka piekna pogoda, a lekarze każą mi lezeć:-( ale cóż, dla Juniorka zrobie wszystko:tak:

witam , ale znowu tylko na chwile
jestem juz po montażu......... jest ok za tydzien do kontroli
hemoglobine mam małą 10,2.......... i znowu dieta "zelazna" plus żelazo w tabletkach
za tydzien znowu kłucie

Pixela to sie nazywa pierścien , wykonane z latexu , wygląda jak uszczelka
miałam do wyboru albo szew okreżny albo to
a pierscien juz nosiłam z Alą
nosi sie to do 37 tyg ciąży............
zaraz spadam do pracy
buziole dla wszystkich

Mireczko czekamy na zdjęcia maluszka..... kiedy masz USG? przyznam się bez bicia że zaglądam na marcóweczki.... jakoś sentyment do ciebie i Madzi.....dzisiaj sie pobeczałam po przeczytaniu jednego posta.... ale to tak pozytywnie.... kolejne zdrowe dzieciaczki są dowodem na to że może i mnie kiedyś się uda.......

tak tak Edytko moja córa zaraz mnie przerośnie ale cóż dla mnie chyba zawsze będzie maleństwem....

Karola dzisiaj musisz uwieść swojego M...... efekty mogą być zaskakujące...

moge, a czemu nie?/
jestem zabezpieczona , a ciaza to nie choroba ................... lekarka nic nie mowiła
zabroniła dzwigac
ja nie mam ciezkiej pracy kochana
nie jezdze daleko i siedze ciagle

Kinguś Wybacz o Tobie zapomniałam (z racji tego że dużo nas jest) Z tego co pamiętam dzisiaj wtorek. Dzisiaj masz iść do swojej ginki?O której będzie na dyżurze? Od 15?
Jak się czujesz fizycznie i psychicznie?
Jest miejsce, idę dziś na 19 mam nadzieje, że szybko wyjdę i nie długo wrócę do aktywnych staranek.
Zobaczymy jak się będę po szpitalu czuć bo na razie jest nieźle.

Hej,ja chora nadal:wściekła/y:
Zdrówka życzę :tak::tak:

Kinguś Kochanie, trzymam kciuki za Ciebie, wiem, że to nie jest nic przyjemnego, ale dobrze, ze się nie załamujesz... Już niedługo będziesz mogła się starać i będziesz się znowu cieszyć... Ja mogłam już po 2@ mimo, ze miałam zabieg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry