• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej
Miałam wczoraj kiepską noc, dzis oczy mam tak spuchniete ze aż głupio mi wychodzic gdzies na zakupy:-( ..... ale niestety musze...Wczoraj było małe nieporozumienie z mezem stad ten placz :-( a ze ja z natury jestem wrazliwa i nie lubie kłótni czasem długo mnie trzyma płacz:-( Dzis troche lepiej ale bez wiekszych emocji i czułosci.....

Mój m tez miał wczoraj zły wieczór, jak tylko wlazł do domu juz widziałam, ze cos nie tak...a potem sie wygadal, że mu klient od listopada nie zaplacił i jak tak dalej pójdzie to zarobki całego roku przepadną...wkurzona jestem, ze nie dba o nasze finanse kiedy tak kiepsko nam sie finansowo wiedzie :-(..i zamiast zostać w domu z dzieckiem musiałam isć do pracy :-( bo mamy taki wielki kredyt a tu jeszcze to... płakać mi sie chce, ale ludzie sa nieuczciwi :-(

czesc dziewczyny....
witam sie milutko...
ja juz posprzatane mam,obiad ugotowany, pranie wywieszone, poprasowane i teraz mam czas dla siebie hehehhe
hudraulik wpadl wczoraj na 2 minuty zalozyl takie zabezpieczenie zeby sie nie lalo i poszedl....podobno wroci dzis i bedzie ucinal rure i gwintowal zeby wstawic nomy kawalek...ech....podobno...hahahhaha....a jesli przylezie to po poludniu dopiero wrrrrr....

oj dziewczynki dziewczynki....przykro mi ze tak macie ze swoimi M.....ale coz....malzenstwo to nauka kompromisow,.....i trzeba sie tego niestety nauczyc.....inaczej cale zycie przeleci a my nie bedziemy szczesliwi

Allaa miałam miec dzisiaj montowaną uszczelke ale ginka miala ja juz wczoraj i wczoraj mialam zalozona , wiec lezec nie musze
pogoda tak piekna ze smigam w krotkim rekawku
ile nasionek zebralam ohhhohohoo
musze jeszcze roze przesadzic i rododendrony ale to juz w piatek zrobie bo dzis czasu brak a jutro wkoncu robie pazurki
a teraz gotuje pierogi ( z torebki oczywiscie , komu by sie chcial lepic)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry