• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dilajla, Mała, nie denerwujcie się tak tymi cyckami. Ja też tak na początku miałam. Teraz mnie nie bolą już od ponad 2 tygodni, tzn. są nabrzmiałe, brodawki ciemne, jak bolą to w nocy najwyżej. Te cycki to nie jest reguła. Ostatnio jak byłam na usg to już mnie od kilku dni nie bolały, a dzidziuś był cały i zdrowy. Ja tak radzę, ale jestem nie lepsza, na początku co chwila się macałam po cyckach czy bolą czy nie, a teraz za to chodzę do łazienki i patrzę czy brodawki nadal są duże i ciemne. Taki już nasz los, że teraz będziemy całą ciążę schizować. Róbcie kochane suwaczki. Buziaczki dla Was.

ja jestem non stop głodna, a jak zjem to mam żelaziany posmak... ale niemozliwe by to coś oznaczało bo to zbyt wcześnie...nic dziwnego, ze jak zagryzę kiszonego ogórka bananem mam zgagę...ale mam ochote na kawusię...rocore sobie dziabne....a po tym to juz chyba mieta mnie uratuje....ciesze sie, ze mam apetyt, to miła odmiana po tym jak nie mialam go wcale.... nawet mi się gotowac chce :-)

also mnie jak narazie cycki bardzo bolą, i też są takie większe i brodawki ciemniejsze w dodatku jak kładę się spać a śpię na brzuchu to mnie wszystko ciśnie dusi cycki jak cycki ale zeby już w tym czasie cisneło mnie na brzuszek:zawstydzona/y: już nawet mąż mi powiedział że brzusio mi urusł:-D

reklama
pixela ja jeszcze przed spodziewaną @ czułam że się udało i jestem w ciaży a test zrobiłam już 4 dni przed spodziewaną @ czasami to się czuje ja każda ciąże czułam i miałam objawy pomimo że każdy gadał ze za wcześnie ale widać każda kobieta jest inna;-) więc napewno już mała fasoleczka wije sobie gniazdko w twoim brzuszko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry