• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Diana bardzo mi przykro, że spotkała Cię taka tragedia.
Ja wróciłam w środę ze szpitala(poroniłam w 8 tyg) i teraz też czekam na pierwszą @.
Co do reakcji otoczenia to wiedzą najbliżsi i zauważyłam, że kobiety częściej pytają a mężczyźni chyba się boją że palną coś głupiego.
Jak ktoś się mnie pyta o poronienie to opowiadam wszystko bo nie wstydzę się mojego Aniołka.
Mam nadzieje, że szybko wrócisz do siebie a dziewczyny są tu naprawdę pomocne każdego dnia witają dobrym słowem.

Ja tylko Witam się i już mnie nie ma....dołek rośnie,,,,,,,,ni emogę doczekać się @@@@@@@@by znów spróbować,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,może przyjdze teraz w terminie,,,,,,,,,choć widze że przestawił sie na 30 dni,,,,,wić 16 zawita,,,,,,,,,może wtedy się uda,,,,,,,,,,,:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dina Witam,,,,,,,,,,,,straszni emi przykro z powodu Twojej straty.ale ja też tak miałam,że każdy milkł na mój temat,,,,,,,,,do momentu kiedy o tym zaczełam mówić otwarcie,wróciło wszystko do normy,,,,,teraz jest ok,,,,,,trzeba czasu..........zobaczysz i TObie wszystko się poukłada,,,,,,,trzymam za Ciebie kciuki,,,ja zaczełam staranka po 1@...ale jeszcze nie udało się,,,,,,,a tu 4@ nadciaga,mam nadzieję że ostatnia,,,,:-):-):-)

Wszystkie dziewczynki gorąco pozdrawiam,,,,,,,,,,,,,,,

oj kasia kasia...dlaczego ty sie tak bardzo nakrecasz????/....ech....
nie mozecie myslec tylko o zajsciu...dziewczyny...no co wy.....to jest przyjemnosc a nie czynnosc ktora skutkowac bedzie ciaza....
hmmmm

ja sie tak bardzo nastawialam po 2 poronieniu....dziewczyny nie mozna juz gorzej....i zajelo mi to 4 @ po ktorych dopiero zaszlam....a staralam sie juz po 1@....mowie wam...nic dobrego przezywac rozczarowanie co miesiac....
musicie odpuscic bo jak tak dalej pojdzie to ze stresu zajsc nie bedziecie mogly

oj Aguś .tak bym chciał,,,,,,,,,,,,,i nie moge myśleć o niczym innym,,,,,,,,,,ale spokojnie,,,,,,nigdy nie robie nic na siłe dlatego znów nie trafiłam,,,,,,,,,,,,,jeżeli ni emam ochoty,to nawet pragnienie mnie nie zmotywuje do tego.................:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry