• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam sie goraco:tak: chociaz u mnie leje ze masakra:baffled:
Diano witaj tule cie mocno przykro mi bardzo z powodu twojej straty.Doskonale wiem co czujesz bo sama straciłam coreczke w 21tyg wiem ze dzis trudno w to uwierzyc ale jeszcze wszystko sie ułozy i zaswieci słoneczko to moge ci obiecac:tak: W maju zawalił sie cały moj swiat myslałam ze nigdy juz nie dojde do siebie a dzis głaska swoj brzuszek bo jestem w 5 tyg ciazy:tak: nie znaczy to ze przebolałam strate swojej kochanej coreczki bo tak nigdy nie bedzie zawsze zostanie ona w moin serduszku i myslach. Teraz chociaz bardzo sie boje to mam nadzieje i głeboko wierze w to ze sie uda ze za 8 miesiecy bede tulic swoj skarb:tak: i Tobie rowniez sie uda kochana tylko musisz w to wierzyc:tak:
a ludzie ......coz milkna bo najczesciej poprostu nie wiedza co powiedziec:-(
Trzymaj sie dzielnie:tak:

Kasiek trzymaj sie kochana uda sie w przyszłym miesiacu:tak:wiem ze łatwo mi teraz mowic :zawstydzona/y: a sama miałam załamke w tamtym miesiacu jak @ przyszła. A teraz tez jeszcze nie wierze ze sie udało nic na to nie wskazywało bylam pewna ze niemam owulki bo nie było zadnego sluziku ani nic z tych rzeczy ale ja juz chyba poprostu tak mam bo w poprzedniej ciazy tez nie wiedziałam czy mam owukle czy nie:baffled: a jednak fasoleczka jest:tak:;-):-D i u ciebie tez bedzie:tak::tak::tak:

Mireczko a co dobrego bedziecie zajadac???????? bo ja to cos bym moze zjadła tylko nie wiem co:sorry2:

hej mirus
a bo ja wiem czy sa oprocz lekkich zawrotow głowy i smaku zelaza w ustach to tak nie bardzo odczuwam inne symptomy ciazy:-( no ale moze ja tak juz mam bo poprzednim razem to nawet tego nie było!!! sama juz niewiem czy to dobrze czy zle schiza mnie ogarnia straszna:wściekła/y: no ale moze jeszcze za wczesnie? dzis 5tydz i 3dzien moze jeszcze cos sie zacznie dziac? mam nadzieje!

Oj masz jeszcze czas, ja też na poczatku nie miałam mocnych objawów ciąży, dopiero potem sie ze mna przywitały. Tak ok 8 tc przyszły mdłości, ból piersi itp, no i to częste bieganie do toalety, to zostało mi do teraz:-)

reklama
No jak chodzi o toalete to juz mam problem bo raz to sikam jak nakrecona a dwa to biegam co dziesiec min i sprawdzam czy nie daj boze cos sie nie dzieje!! no mowie schiza jak sto piedziesiat:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry