aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
nooo troche mnie nie bylo i zadnych zmian....ech....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chociaz u mnie leje ze masakra
W maju zawalił sie cały moj swiat myslałam ze nigdy juz nie dojde do siebie a dzis głaska swoj brzuszek bo jestem w 5 tyg ciazy
nie znaczy to ze przebolałam strate swojej kochanej coreczki bo tak nigdy nie bedzie zawsze zostanie ona w moin serduszku i myslach. Teraz chociaz bardzo sie boje to mam nadzieje i głeboko wierze w to ze sie uda ze za 8 miesiecy bede tulic swoj skarb
i Tobie rowniez sie uda kochana tylko musisz w to wierzyc

wiem ze łatwo mi teraz mowic
a sama miałam załamke w tamtym miesiacu jak @ przyszła. A teraz tez jeszcze nie wierze ze sie udało nic na to nie wskazywało bylam pewna ze niemam owulki bo nie było zadnego sluziku ani nic z tych rzeczy ale ja juz chyba poprostu tak mam bo w poprzedniej ciazy tez nie wiedziałam czy mam owukle czy nie
a jednak fasoleczka jest
;-)
i u ciebie tez bedzie

no ale moze jeszcze za wczesnie? dzis 5tydz i 3dzien moze jeszcze cos sie zacznie dziac? mam nadzieje!