• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mała, z tym bieganiem, to Ci nie minie, ja do tej pory chodzę i często sprawdzam, tym bardziej, że mi plamienia przydażają się bardzo często, ja się już do nich nawet przyzwyczaiłam, poprostu taki mój urok...Najważniejsze, ze Juniorek ma się dobrze, a pozatym wszystko u mnie pozamykane i na swoim miejscu...ale nerwy nie odpuszczaja i pewnie nie odpuszczą dfo końca...nasza psychika jednak jest trochę zniekształcona pod tym względem....

reklama
Witam serdecznie.

Powiedzcie mi czy ja jestem chora czy to jakies objawy-od 3 dni przez większą częsc dnia pieką mnie policzki,właściwie cała buzia,na jakis czas przechodzi i znowu,temp się wacha od 36.7-37.brzuch jakis nadędy,pobolewa podbrzusze,pobolewa pod pachami i cycki jakies wrażliwsze,czy ja się nakręcam czy może jakies choróbsko mnie łapie,a może cos sobie roję,niewiem ale czuję się jakos dziwnie.

Kasiek proszę cię nie wpadaj w doła,bo musimy dalej walczyc,a może jeszcze nic straconego.

Powiedzcie mi czy ja jestem chora czy to jakies objawy
Ja trzymam kciuki żeby to jednak było maleństwo a nie choroba;-)
Ja brzuch miałam wzdęty i 7 dni po owulacji bolał jak na @ i bolało pod pachami i piersi się powiększyły i później zobaczyłam II tego z całego serca życzę :-)

A ja jestem ciągle głodna, chyba organizm musi się zregenerować oby nie trwało to długo bo będę jak balon

Ostatnia edycja:
witaski

pozdrawiam wszystkie forumiaczki z BB

diana witaj kochana przykro ze kolejny aniolek jest w niebie ale uwierz ze On wroci do Ciebie tylko troszke pozniej

karola ja tak cos czuje ze to fasolka bedzie trzymam kciuki

widze ze tu dzisiaj pusto echh gdzie te iprezki hehe

Witajcie laseczki, strasznie dużo miałam czytania, ale naskrobałyście przez dwa wieczory, ale dotarłam do końca

alla, ja też mogę spać i spać... rano śpie do 9-10, posprzatam troszeczkę, ugotuję obiad i znowu kładę się spać na jakąś gozinkę, w nocy śpie jak zabita...

kinguś kochana cieszę się, że masz już "to" za sobą, teraz cierpliwie czekaj na pierwszą @, idź na wizytę kontrolną, a nóż widelec dostaniesz zielone światełko od razu :-)

also rozuemiem te Twoje bolączki i nerwy, ja sama schizuje, że czasem muszę się klepnąć w twarz, żeby się opamiętać i odpędzić te złe myśli, ale na nie nie ma mocnych, wiem że strach odejdzie z chwilą przyjścia dzidziusia na świat

mala160, dilajla wspaniałe wieści, jak czytałam to gęba mi sie cieszyła, serdeczne gratulacje, teraz bedzie dobrze!!!

pixella no no, czyżbyś była następna???

Gabi, ja to bym chciała poczytać posta od Ciebie w postaci: już jestem zdrowa i nic mi nie jest!!! Dużo zdrówka Wam życzę.

Jeżyk, wspaniale, Gracjanek rośnie, oby tak dalej

syla wierzę że odlatujące bociany przyniosą Ci szczęście, trzymam kciukasy tak mocno zaciśniete za Ciebie jak Ty za nas

kasiek, pamietaj że życie lubi robić niespodzianki i ani sie spodziejesz a coś może Cię miło zaskoczyć

szafirek, nadzieja umiera ostatnia, każda zafasolkowana nie wierzyła w cud, a teraz cieszymy się... Ty też będziesz mogla się nim cieszyć, Bóg wie co robi...

diana_81, przykro mi że i Ty do nas trafiłaś, mam nadzieję że @ szybko się pojawi badanka wyjdą w porządku i będziesz mogła niebawem starać sie znowu

Aga irl, wcale mnie nie pocieszyłaś jak przeczytałam "dilajla to chyba dobrze ze masz objawy nie? gorzej by bylo gdybys ich nie miala" bo ja nie mam żadnych objawów, nic a nic!!!

marlena, piękny wiersz

karola, bedzie bardzo miło jeżeli dołaczysz do grona zafasolkowanych, trzymam kciuki, czuję że październik się nieżle wysypie w fasolki

słodziutka jak się czuje mama?? modlę się za nią i za Ciebie

jak czytałam posty o jedzeniu kanapek ze smalcem i cebulą od razu poleciałam do kuchni... kanapeczki robić, Wy to potraficie narobić komuś smaka (szkoda że nia załapalam się na wspólną imprezkę i szampana od Mirki)

Mirka czujesz już jakieś ruchy maluszka??

ja nadal macam sie po cyckach (hehe weszło mi to w nawyk), wczoraj robiłam imprezę gofrową, M zakupił mi gofrownicę i zaprośilismy znajomych i ja tak robiłam te gofry i robiłam, aż wszystkim brzuszki wyszły na wierzch hehe

Ostatnia edycja:
witaj guska wiesz z tymi objawami to jest roznie moga byc a nie musza ...wiem wiem ze MY chcialybysmy aby one byly ...poczekaj kochana jeszcze troszke a bedzie blee tak jak mirce i gabi tego Ci zycze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry