• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki kochane, jestem bardzooo zmęczona. Przeczytałam zaległości ale nie odpiszę dziś wszystkim bo nie mam siły :zawstydzona/y: wybaczcie.

pixelko zgaga może być na tle nerwowym jak najbardziej. Wtedy nawet zwykłe tabletki mogą nie pomagać. Ja to przerabiałam przez dwa lata :baffled: i nikt nie mógł się wyznać co to. Miałam robioną nawet gastroskopię itp i okazało się dopiero że mam zespół jelita drażliwego, który własnie nasila się podczas stresu. Więc wszystko u mnie by się zgadzało. Teraz problemy z mamą, lekarzami i znów ZGAGA non stop. Do tego dochodzą jeszcze słodycze... więc życzę Ci z całego serca II kreseczek na teście.. lecz wiem że stresu u Ciebie nie brakuje i że może też być inny przejaw zgagi.. niestety nie tylko ciąża.

Kinguś - pij soczki i witaminki. Niech organizm jak najszybciej dochodzi do siebie. Najwyraźniej potrzebuje duuużo witamin teraz.

Marzenko i jak noc z małym mężczyzną? Wytulony za wszystkie czasy? Dzisiaj nie mam siły na imprezkę ale nie znaczy że nie może ONA się zaczać beze mnie. Piękny wiersz. Tak jak piszesz staram się odpisać choć części dziewczynek.

Mika i jak trzymałaś kciuki? Czy byłaś zajęta :-p:-D:tak:;-):-)

Madzia i tutaj złoże Ci gratulacje za zdany egzamin. GRATULUJĘ! Wkońcu się doczekałaś na własne prawko.

Agula Irl dzisiaj piątek więc zakupowe szaleństwo stąd Cię nie ma teraz :-D

mała Agula objawy jeszcze przyjdą tak jak MIka mówi. Jeszcze będziesz prosić jak Gabi by przestały Cię męczyć dolegliwości ciążowe. Cieszę się że jesteś.Dziękuje za zaproszenie. JA nie miałam czasu. Przepraszam

Dilajla - głodomorku mały. Leczo mówisz. I tak nijak nie chcesz się podzielić. Cały garnek tylko dla Was?:angry::baffled::-D:tak::rofl2:

Kasiu cieszę się że wkońcu się odezwałaś. Martwiłam się bardzo o Ciebie już. Czemu masz taki podły nastrój? Czyżby starankami tak się dobijasz?Tulę Cię bardzooo mocno i wiedz że jestem i czekam.

Karola faktycznie objawy.. albo na II kreseczki albo na choróbsko. Nie muszę chyba nic mówić żebyś wiedziała czego Ci życzę? Oczywiście II kreseczek i spokojnych 9 miesięcy.

Gabi zdróweczka, zdróweczka i zdróweczka dla Was.

Jezyk niech mały Gracjanek róśnie i trzyma się zdrowo z mamusią.

also a Tobie spokoju życze byś wkońcu sama kochana uwierzyła że może BYĆ DOBRZE. Napisz jak przetrzyałaś urodziny kolegi. A jeśli Wam niedobrze po marcheweczce to może sobie na jakiś czas ją odpuść?
Co do wyników. Nie znam się. Ale są tutaj większe specjalistki ode mnie.:-D:tak:

Sylwia szkoda faktycznie że nie było CIę na imprezce ale jak nie ta to następna a zmęczenie pracą rozumiem i komputerem. Mocno Ci kibicuję. I pisz tutaj często jak za dawnych czasów.
Boćki wrócą.. zobaczysz.A niektóre jeszcze są więc nic straconego.:rofl2:

Szafirek ojjj jak rzadko do nas piszesz kochana. WIem że trudno uwierzyć że może nas spotkać takie szczęscie jakieg pragniemy. Ale wszystko umiera a ponoć nadzieja zostaje? Czyż nie? Więc nie poddawaj się. Faktycznie może odpuść by nic nie robić na siłę a los już wie.. co ma zrobić i kiedy. Wiesz czego Ci życzę.

Diana witaj w gornie Aniołkowych mamuś. Szkoda jak piszą moje poprzedniczki że w tak smutnych okolicznościach się spotykamy. Lecz wierzę i ufam że Tobie los przyniesie jeszcze szczęscie w postaci kruszynki, która tylko odeszła na chwilę bo nie była jeszcze gotowa by zawitać do nas. Wróci. A Ty będziesz bardzo szczęsliwa. Czego Ci zyczę. Zaczekaj do pierwszej @, porób choć podstawowe badania (czy wiesz co było przyczyną wczesnego porodu?) i czekaj aż ginek da Wam zielone światełko i do DZIEŁA!!
Powodzenia.

Aguś AJ a Ty cio tak mało się udzielasz? Znów gorsze dni kochana? Powiedz jak można Ci pomóc? Cio?

allaa gratuluję PIERWSZEGO CIĄŻOWEGO PAWIKA!!! Nic nie napisałaś jak po wizycie?????? DAJ ZNAĆ CO I JAK?

Kamigor takie posty jak Twój dają nadzieję. CIeszę się że u Was wszystko OKI. Życzę spokojnych pozostałych miesięcy aż do rozwiązania!

Złośnica gratuluje Ci WASZEGO SZCZĘŚCIA!

Pati robiłaś już jakies badańka?

guska nie martw się napewno jeszcze czas na dolegliwości ciążowe!Buziam Cię. Z mamą byle jak.

Andzi :-D:tak::-):rofl2::happy:

Wszystkie nie wymienione dziewczynki tulę.

Cyniczna Asia, Maggie, Asiq, Magdalenka i wszystkie inne Trzymam kciuki za Was.

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki
tak tylko na chwile wpadłam
wrociłam z pracy i jestem zmeczona
dzisiajsze latania po ogrodzie mnie tak zmeczyły
ale juz prawie wszystko mam zrobione

mam sie dobrze ................i znowu wpieprzam oliwki

wszystkim zafasolkowanym duzo zdrowka i spokoju zycze
starajacym sie ............................II........................... a bedą jeszcze w tym miesiącu :_)

pozdrawiam goraco i wszystkie was całuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry