• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ALicja1985 a Ty ??? co porabisza?????? Czemu nie pojawiasz się na BB :-( ODEZWIJ SIĘ DO NAS...

Wróbelek zabiegana znów w pracy i z psiakiem?

Agatko a Ty też rzuciałaś się w wir pracy i niet Ciebie na BB?

Marta a Ty cichosza też? Jak badania dalsze?

Luzia ??????

edytko wiem ze jeszcze jednego posta naskrobiesz hehe
wiesz moj maly jest zadowolony z nocki i dzisiaj tez kce spac z e mna ...kochana zycze Ci odpoczynku bo wiem jak strasznie jestes zabiegana buzka

katrin Ty wiesz ze beda jeszcze fasoli hehe moze zdradz nam u kogo bo juz kce wiedziec ...a teraz do lozeczka i odpoczywaj bo coscik pamietam ze mialas sie oszczedzac!!!

reklama
a ja jestem już z rana, zgagi niet wiec wraca mi ochota do życia..i nawet kawka mi smakowała....ja juz kiedys ze stesu miałam zapalenie żoładka, muszę uważać na siebie bo czasem z nerwów zaraz po jedzeniu z bólu sie skrecam...a potem rozstrój zoładka...ale taki ze mnie wrażliwiec...w środę się dowiedziałam, ze w czwartek bedę musiała się z teściowa spotkać i masz...az sie rozchorowałam, na szczęście maż w czwartek sie zwolnił z pracy i nie musialam z nia gadać....weszłam do pokoju i nie wyszłam puki ona nie wyszła z mojego domu....

kasiekkm..karola71 a może po prostu nie testujmyy, olejmy to wszystko i tyle :-)...po co sie zadreczać...słoneczko wstało, piekna pogoda a fasolki i tak jak bedą gotowe to do nas same przylezą...jak nie po 4 to po 5@...moja koleżanka starała się o dzidziusia pół roku a nie poroniła nigdy i po prostu tak jej wyszło....inna w 5 cyklu zaszła...i to chyba norma tak mi się zdaje, 1/100 trafia za pierwszym razem:-)...
ide dzis kupić wice nowe układanki, pozmywałam gary, piorę i jestem szcześliwa...
miłego dnia dziewczynki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry