• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam o poranku
Pixelko to może ta zgaga przez inną "zgagę":) będzie dobrze.
Słodziutka ty jak coś napiszesz lub powiesz :)
Ale fakt jestem już zmęczona i zniechęcona do tego cały czas coś...........
Mimo wszystko życzę wszystkim i sobie miłego dnia :)

reklama
Witam!

Słodziutka, jak Ty to robisz,że pamiętasz wszystkie Forumowiczki?? Jestem pełna podziwu.

Serdecznie Wszystkie pozdrawiam, Ja niestety nie mam aż takiej pamięci jak Edytka. Podczytuję. Cały czas jestem z Wami a bieżąco. I cieszę się za każdym razem gdy czytam o nowej ciąży. Przepraszam,że nie piszę, ale ... za jakiś czas może.:-(

hej hej

wczoraj wieczorkiem bylismy u lekarki-poleciła nam ją kolezanka-pani dr bardzo miła, pojechalismy w sumie po to zeby pogadac o tym ze ewentualnie miałabym rodzić we wrzesni-gdyby sie nie udało dojechac do poznania, a pani dr mnie zbadała i zrobiła usg i powiedziała ze reki nie da sobie uciac, ale ona tak na 75% stawia na to ze mamy dziweczynke!!!! oczywiscie wytłumaczyła nam ze potwierdzi sie to za 3-4 tyg bo max do 22 tyg następuje zstąpienie jąderek do moszny u chłopców, ale jak na tą chwile nie widziała nic co wskazywało by na chłopca!....ale sie ucieszyłam....maz pokrecił nosem ale nie na dziweczynke a na to ze jeszcze nic nie pewne....jego bratanek w 13 tyg pokazał wszystko co miał do pokazania....a nas nasze malenstwo trzyma w niepewnosci....

widze ze u was troche weselej niz ostanio! to dobrze!

całuski dla wszystkich
za zafasolkowane trzymam kciuki!
ze te co jeszcze nie tez trzymam!

paaa

Madziu no to mamy parkę dla Juniorka Mireczki!!!Gratuluję:-):-):-)!!
Przepraszam, ze nie pisałam wczoraj od razu po wizycie ale spałam u rodzicow,a do komputera to nie miałam siły podejść.Juz sie z Wami dziele wiadomościami:
Serduszko widziałam, bije 160 uderzen na minute:tak::-):-), Maleństwo ma 1,35 cm:-):-), pan doktor jest ogólnie dobrej myśli, a ja jestem przeszczęśliwa:-):-):-).
Pozdrawiam Was sobotnio i miłego weekendu zycze

Witajcie kochane;-)

Alla super wieści, bardzo się cieszę że z fasolką wszystko dobrze, przyznam Ci się że sama już nie mogę się doczekać wizyty u lekarza i usg abym mogła usłyszeć serduszko wtedy troszkę się uspokoje

Mordoklejko fajniutko będzie córeczka:-) pozdrawiam Cię gorąco

Selenko witaj kochana, mam nadzieję że u Ciebie już lepiej i staranka niebawem się rozpoczną, buziaki wielkie :tak:

Pixella oj chyba naprawdę masz straszną teściową że nawet jej widok Cię doprowadza do takiego stanu, dobrze że masz takiego męża który Cię przed nią chroni

Słodziutka kochana ty moja tak jak Selenka pisała masz dobrą pamięc bo nawet ja nie jestem w stanie spamiętać Was wszystkich a co dopiero poodpisywać na każdej posta, wielkie brawa dla CIebie, jesteś wielka!!!:-)

Mała a ty jak się czujesz gdzie ten suwaczek czekamy;-)

Syla a u Ciebie jak tam wczoraj się nie odezwałaś a ja już stęskniłam się za Tobą

Mireczko buziaczki dla Ciebie i Juniorka:-D

Kinguś ja na kontroli byłam po 6 tyg najlepiej iść po pierwszej @

Kasiekam pozdrawiam Ciebie gorąco

A mi od rana jest jakoś bleeee czuje że mdłości się zbliżają, wczoraj też mi było bleee

Wszystkie inne kobietki pozdrawiam gorąco

Witajcie kochane

Słodziutka nie odzywałam się, bo swój cały stres który się nagromadził przelałam na pracę, wzięłam dodatkowe godzinki i .... oto już dziś sobota:) Wyniki badań z wycinków będe miała do odbioru juz prawdopodobnie w poniedziałek ale dowiem się co i jak w środę - na wizycie u lekarki. Proszę trzymajcie kciuki:-(
Doka a Ty misiu jak tam żyjesz?? Skorzystałaś z numerku do lekarki??

Diana przykro mi z powodu Twojej straty, ale pamiętaj nie jesteś sama- to forum naprawdę dużo robi dobrego dla naszej psychiki:-)

witam Panie.....melduje sie ze zyje hehehhe...piekna pogoda dzis i pewno nie bede miala czasu sie pojawic...no moze wieczorem jak mnie M dopusci do kompa heheheh
edyciu....zakupkow wczoraj nie bylo ,bo pojawily sie 3 zmiany gosci heheheh....swoja droga jak nie ma nikogo to nie ma ale jak sie pojawiaja to wszyscy w jeden dzien hahhaah...
poza tym....poprzylam sobie dzis reke wrrrr,...przy prawym dadgarstku...ech....boli jak cholera...ale coz....nie pierwszy i nie ostatni raz....no nie??
katrin???/ to ile tych fasolek widzisz???/moze sie podzielisz wiadomosciami???heheheh...hmmmm...jakby tak matem,atycznie podejsc to moze dalo by sie wyliczyc no nie? bo czesc nie stara sie jeszcze bo nie moze, ja nie bo nie hehee....no az tak duzo to nie zostaje bo reszta juz zafasolkowana hahahahah....
no nic....ja uciekam do sprzatania....
milego dnia zycze wam kochane

No to i ja witam się sobotnio w piękną pogode.....od rana latam ze ścierą......jak zawsze w sobotę...hihihi....obiadek sie robi......
Allaa....super......
Diana.....witam Cię wśród nas...przykro mi,że i Ciebie to dotyczy....ale razem damy radę.....przytulam.....
Słodziutka............;-)....dzięki za pamięć
Andzeliko....pozdrawiam Cię bardzo serdecznie....jakby co to wiesz.....;-)
Madzia...a jak tam egzamin?
Resztę kochanych dziewczynek pozdrawiam i życze pieknego dnia..........
Uciekam do robotki...papa

reklama
a taki miałam dobry nastrój, prysł....jak przyszedł ból korzonków i znowu połamany dzień...dziad ze mnie...ja nie chcę tak ciagle cierpieć...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry