• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

pixella wspolczuje....ja mam dyskopatie w kregoslupie wilepoziomowa....ech....wiem jak to jest jak boli i sie puszac nie mozna....mnie co jakis czas dysk wypada...daj boze jeden ....ale jak 2 lub wiecej to dopiero katastrofa....coz.....odpoczywaj kochana ....

reklama
Witajcie kochaniutkie

nie było mnie tylko 4 dni a tu postów że ho ho......
integracje jakoś przeżyłam.... w sumie to były dwa dni zabaw integracyjnych i trzeci typowego szkolenia.... słuchajcie przebrana byłam za sałatę!!!!!!!!!!
co ludzie ze sobą zrobią dla zabawy!!!!!!!

Dilajla ,Mała gratuluję!!!!!!!

Trzymam kciuki za dalsze miesiące.....

Niestety ja znowu pomalutku się pakuję bo w poniedziałek jadę do W-wy:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( i to na 3 tygodnie........

ale to juz ostatni wyjazd......

Strasznie wam zazdroszczę tych staranek i radości z fasolinek!!!!!!!!!!!!!
niestety ze względu na zmianę pracy przez najbliższy rok muszę o tym zapomnieć..... mam czas na kompleksowe badania.....

JA się witam i znikam,,,,Pozdrawiam wszystkie gorąco,,,,,zafasolkowane dbajcie o siebie,starające życzę spokoju i 2 II...

Słodziutka tobie najwspanialszych dni z mamusią........zdrowia, zdrowia dla mamy,,,,,wysłałam ci wiadomość na gg.ale nie wiem czy doszła,,,,wczoraj,,,,,,,buziaki

DILAJLA,,,,,,,,,,,,,,,,,,dzięki,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!

UCIEKAM BO kipsko ze mna moja bratowa za 3 tyg rodzi ja miałm termin 1,5 m, po niej,dół mnie łapie,tak chciałam przed jej porodem być już znowu w ciąży,,,,,,,,buuuuuuuuuuu:no::no::no::no:uciekam.......................

witam dziewczynki:-)
informuje ze oddycham i nadzoruje prace w ogrodzie
koparka juz pojechala wiec tylko prace porzadkowe

wymyslilam zmiane w ogrodzie wiec musze teraz dokonczyc :baffled::nerd::sorry2:
byłam w ogrodniczym i jak stary sie dowie ile kasy wydałam to mnie zje:szok::baffled:

kupiłam rododendrony i azalie i forsycje i cholera jasna krzewow łacznie 40:szok:
juz widze starego jak:no::wściekła/y::angry::angry::angry:
a jja to:rofl2::-p

wiec dalej sadze ( no nie ja - kolezanka ) bo ja raczej to nie mogę sie przeciązac
wiec nie ma mnie na BB

i tak to bedzie

w poniedzialaek przewiozą nam material na ganek b0o dzis mam taki dzien zmianowy i zmieniam , buduje i takie tam................:baffled::sorry2::nerd:
i zrobie so9bie takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wiiiiiiiieeeeeeeeeelllllllki taraz z przedu domu
bo tak teraz kce:szok::baffled::-p:-):tak:

a co u was?
Aga Ir bedą fasolki ......................badz cierpiliwa a sie dowiesz ............. nie ktore ujawnią sie w listopadzie

kochane moje e-przyjaciółki
pozdrawiam was wszystkie razem i kazda z osobna
bede wieczorkiem a na razie sie żegnam...........

witajcie w przepiękny sobotni dzień! u nas w poznaniu naporawde przepięknie az zyc sie chce!!!

ja dzis mam 14 dc,a myslalam ze 13:-) tak wiec staramy sie...ale co z tego wyjdzie to zobaczymy....
tesciki robie ale niby ta druga kreska troszke slabsza za to tak przokropnie mnie bolą jajniki ze to napewno owulka!!! przeczytalam ze ten okropny ból, bo boli mnie naprawde bardzo!!, spowodowany jest pękaniem pęcherzyka graffa i uwalnianiem sie jajeczka z jajowodu! czyli owulka pewnie bedzie jutro, tak to rozumiem...bo jajeczko wciaz sie uwalnia skoro boli!
boje sie okropie!! tak bym chciala zeby sie udło, ale wiecie przy tyłozgięciu trudniej jest zajsc w ciaze:-( no ale zobaczymy!

ps.Madziu gratuluję ZOSI!!! ta kapusta pekińska napewno na dziewczynke!! heheh
Gabi mam nadzije ze lepiej!!
błagam trzymajcie kciukaski!!!
uciekam do kuchni bo mamy dzis imprezke:-) pozdrawiam serdecznie!!!

I ja się witam,wróciłam po 14-tej z pracy i padłam,nie miałam siły stac a spałabym na stojąco,wypiłam kawę i trochę lepiej,dajej mam napady gorąca na twarzy.Posprzątałam ale jeszcze muszę obiadek na jutro przygotowac a już siły nie mam.

Pixelka bidulko,przytulam,ból minie.

Katrin zazdroszczę takiego ogrodu,moim marzeniem jest miec taki duży ogród z mnóstwem kwiatów i krzewów ale jak na razie czasu nie ma.

Dziewczyny życze spokojnego i udanego weekendu.

Kasiek nie smutaj się,ja też chciałam do końca roku byc w ciązy ale jakos ciężko uwierzyc że się wogule kiedys uda.Będziemy walczyc aż się uda.

Karola nie ma czego zazdroscic...............pracy mnóstwo

własnie na dzisiaj skonczylami troche ogarniemy chatke bo dzis to nawet żarło bylo na zamówienie..............
jeszcze troszke i bedzie koniec

jutro chyba nic nie bede robic , ale mam jeszcze 30 tulpkow do dosadzenia, wiec ............
a tak w ogole dzisiaj liczyłam ile ich mam to jest ok 1200 szt ...............rozne kolory i wzory

m wyslalam do shopa bo soku z grejfrutów mnie sie kce ..............hihi

a co tu nikogo n ie ma??.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry