Witajcie dziewczynki,,,,,,,,,,,
Słodziutka wyłałam Ci mega posta zanim zaczełam pisać naBB...myślę,że chyba mam zły nr gg twój.......

bo nic nie doszło,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BUZIAKI:-):-):-)
Dziewczynki trzymam za was wszystki ekciuki,,,,,,,,,,,,
Alla.....................fajnie że kruszynka rośnie,,,,,,,,,,
Madzia gratuluję ZOSI..........
Mirka jak tam Juniorek,kopie,czujesz ruchy?????jescze troszke a da ładni epopalić........
Also,,,,,,,,jak sie czujesz>????jak Twoja mamusia?????myslę o was!!!!!:-):-)
DILAJLA kochanie,,,,,,,,,strasznie się cieszę że objawy się rozkręcają u Ciebie.......uważaj na siebie i buziole dla smyka..................
Aga IRl,,,,,u ciebie niedługo owulka i co nie dasz się skusić????
anesto ,jeżyk co u was?????
NIUSIA?????jak badanka,trzymaj się kochana.,,,,,,,,,,,,,,,,,
Pixelko,,Karola,,,,,,,,,,SYLa ,,,trzymam za was kciuki,,,,,,,mam nadzieję,że u WAs pojawią się 2II..................:-):-):-)
Katrin,widzę, że lubisz wróżyć,,,,,,a może mi powiesz co moja data znaczy???? 14.05.1982r z góry dziękuje..............

Guśka,,,,,,jak u ciebie,,,,,,,fasolinka rosnie,,,,,,,cieszę się bardzo..........
SElenko,jak tam teściory poszły w ruch............

trzymam kciuki.......
choć powiem sczeże że ja sie na nich przejechałam i mam zwałę, bo pokazały owulkę ,,,a nic nie bedzie,,,,,,buuuuuuuuuuale za CIEBIE trzymam kciuki,,,,,,
Aga AJ,,,mam nadzieję,że trzymasz wszystko na wodzy i nie dołujesz sie,,bo w dupkę dam,,,,,,,,BUZIAKI DLA CIEBIE,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-)
ALicja brakuje Tutaj CIEBIE kochana:-):-):-):-):-)
CYniczn, wróbelek a WY gdzie????????????/
Kingusia jak się czujesz????????mam nadzieję, że u Ciebie coraz lepiej,,,,,
WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE GORĄCO POZDRAWIAM<TOTYLKO SŁODZIUTKA JEST WSTANIE WSZYSTK
o zapamiętać,,,,,,,,,,
ALUTKA,pewnie już spakowana...........oj dobrze że to ostatni raz,,,,,,,,,buziaki:-):-):-):-)