• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Edytko.....jesli chodzi o nasze weekendy..to zazwyczaj jesteśmy sami.....cięzko mi czasem z tym ale chcę aby Mała miała kontakt ze swoim biologicznym ojcem......
Jak samopoczucie kochana i jak badanka?

reklama
witam dziewczynki:-)
informuje ze oddycham i nadzoruje prace w ogrodzie
koparka juz pojechala wiec tylko prace porzadkowe
Na pewno będzie pięknie :tak: Czekam na zdjęcia ;-)

Slodziutka_e dziękuje za odpowiedź, mi powiedzieli, że plamienia mogą być do 2 tygodni a na wizytę chce iść z wynikami badania histopatologicznego(wyniki będę miała za 10 dni).

Witam kobietki wieczorowa pora:tak:

Madziu ogromne gratulacje Śliczne imie wybraliscie:tak:

Aga Irl wiem jak to jest ja jak sie nie poparze raz na dwa tyg to zyc nie moge pewnie piecze biedulko mam nadzieje ze jutro juz bedzie lepiej:tak:

Sylus trzymam kciuki z całej siły zeby teraz sie udało:tak: fluidki ************************ specjalnie dla ciebie:-)

allaa super wiesci i jaki Wielki Malenki człowieczek;-) chciałabym zeby moje juz było takie duze:tak:;-)

Edziulek kochana no chciałabym ten suwaczek dodac ale qurcze ten invalid mi wyskakuje czy cos:baffled: ale jutro posiedze i zobacze co da sie zrobic:tak:

dilajla no to super ze bleeeeeeeeee ;-) u mnie jeszcze nie tylko zgage mam taka ze mało nie płakalam w nocy:sorry2:

Pixelo co cie tam biedulko tak połamało? oszczedzaj sie kochana:tak:

Wsio co udało mi sie spamietac:zawstydzona/y: wszystkie nie wymienione dziewczynki bardzo mocno pozdrawiam i sciskam:tak:

Zycze wszystkim udanej spokojnej i starajacym sie owocnej nocki;-);-);-)

witam niedzielnie
Mała160 CUDNY SUWACZEK

Słodziutka masz racje , coś naszych dziewuch nie ma na BB , bo majstrują fasolinki!!!

ZAFASOLKOWANE ..............buziole i duzo zdrówka i spokoju

rosół pyrka a ja lece po piertuche .................bo zapaomniałąm kupic............
wiec do mamu skocze ........ to do pozniej

Witajcie dziewczynki,,,,,,,,,,,

Słodziutka wyłałam Ci mega posta zanim zaczełam pisać naBB...myślę,że chyba mam zły nr gg twój.......:no: bo nic nie doszło,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BUZIAKI:-):-):-)

Dziewczynki trzymam za was wszystki ekciuki,,,,,,,,,,,,

Alla.....................fajnie że kruszynka rośnie,,,,,,,,,,

Madzia gratuluję ZOSI..........

Mirka jak tam Juniorek,kopie,czujesz ruchy?????jescze troszke a da ładni epopalić........

Also,,,,,,,,jak sie czujesz>????jak Twoja mamusia?????myslę o was!!!!!:-):-)

DILAJLA kochanie,,,,,,,,,strasznie się cieszę że objawy się rozkręcają u Ciebie.......uważaj na siebie i buziole dla smyka..................
Aga IRl,,,,,u ciebie niedługo owulka i co nie dasz się skusić????

anesto ,jeżyk co u was?????

NIUSIA?????jak badanka,trzymaj się kochana.,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pixelko,,Karola,,,,,,,,,,SYLa ,,,trzymam za was kciuki,,,,,,,mam nadzieję,że u WAs pojawią się 2II..................:-):-):-)

Katrin,widzę, że lubisz wróżyć,,,,,,a może mi powiesz co moja data znaczy???? 14.05.1982r z góry dziękuje..............:-D:-D:-D

Guśka,,,,,,jak u ciebie,,,,,,,fasolinka rosnie,,,,,,,cieszę się bardzo..........

SElenko,jak tam teściory poszły w ruch............:-D:-D:-Dtrzymam kciuki.......
choć powiem sczeże że ja sie na nich przejechałam i mam zwałę, bo pokazały owulkę ,,,a nic nie bedzie,,,,,,buuuuuuuuuuale za CIEBIE trzymam kciuki,,,,,,

Aga AJ,,,mam nadzieję,że trzymasz wszystko na wodzy i nie dołujesz sie,,bo w dupkę dam,,,,,,,,BUZIAKI DLA CIEBIE,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-)
ALicja brakuje Tutaj CIEBIE kochana:-):-):-):-):-)

CYniczn, wróbelek a WY gdzie????????????/
Kingusia jak się czujesz????????mam nadzieję, że u Ciebie coraz lepiej,,,,,:-D
WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE GORĄCO POZDRAWIAM<TOTYLKO SŁODZIUTKA JEST WSTANIE WSZYSTK
o zapamiętać,,,,,,,,,,

ALUTKA,pewnie już spakowana...........oj dobrze że to ostatni raz,,,,,,,,,buziaki:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry