• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie widzieałam,wiesz ona mieszka obok klate, przyjeżdża z pracy koło 17.....i nie widac jej potem na dworze,,,,,,,a znamy się tylko tak przelotem,,,jak to sąsiadki,,,,,,zresztą,,ja jestem w trakcie przeprowadzki,i tez częsciej jestem pozadomem,,,,,,więc za 2 tyg z tad wybywam,ale pamiętam jak tylko jazobacze to pozdrowie,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

reklama
U mnie też rosołek gotowy i nawet moje chłopaki już troszkę zjadły...
Katrin ostatnio podczytuję pilnie twoje "przepowiednie" i widzę ze coraz wiecej dziewczynek podaje daty a ty im faje rzeczy mówisz .... a może i mnie coś ciekawego powiesz (05.05.1976) wiem że jesteś zapracowana ogród i fasolka ale moze znajdziesz chwilkę :)
pozdrawiam :)

a ja dziś nadal umieram, jest jeszcze gorzej, nie moge sie wyprostować...napierdziela mnie od tego całe podbrzusze taj promiuje ból od kręgosłupa...jutro zamiast do pracy pójde chyba do lekarza...ale co on mi pomoże jak ja żadnych przeciwbólowych nie chcę ze wzgl.na staranka...w domu nie posiedze, bo mała od rana po mnie bedzie skakać i nie bede mogła sie nią dobrze zająć...a teściowa przeciez jak ja w domu to nie pomoże a prosić nie chcę :-(...a tu po roku czekania dostałam od szefa ambitne zajecie i tak nie chce go zawieść bo więcej mi nie da...:no: wziełam 2 paracetamole i staram się nie ruszać....

a co do fasolki to napewno się nie pojawi w tym cyklu, taki ból mnie rozdziera, :wściekła/y:...oby w nastepnym było lepiej, tyklo wiecie co, ja sie naprawde ciepło ubieram i zupełnie nie wiem kiedy mnie przewiało :wściekła/y:

Witam Was po długiej nieobecności. Powrót do pracy mnie wydoił energetycznie;)

Nie nadrobię tego ponad tygodnia.

Katrin ogromne gratulacje
:-):-):-)

U mnie w wynikach nic się nie zmieniło za bardzo tsh na poziomie 3. Sama od wczoraj zwiększyłam sobie dawkę z 25 na 37,5 i zobaczę za miesiąc jakie wyniki. Jestem zapisana do szpitala na endokrynologię na badanka na 14 grudnia - masakra. Więc dużo czekania przede mną. Czekam na drugą @ aby iść do gina po skierowania do szpitala na badania na ginekologię.

Wczoraj moja koleżanka urodziła synka 4350i 61 cm, siłami natury, lekki poród. Bardzo się cieszę. Wczoraj poryczałam się z tego powodu, pomiętam jakmówiłyśmy, że jak się mały urodzi to sobie nie ponoszę ze względu na brzuszek, który miał być już spory.

Pozdrowienia dla Wszystkich:-)

reklama
czesc Dziewczynki!!!
Uciekam na spacerek poki czuje sie jako tako...Mdłości u mnie coraz gorsze, sennosc wieksza ale za to przekonałam się, ze mam wspaniałego M ktory we wszystkim mnie wyrecza, az mi głupio czasem....
Pozdrawiam Wszystkie Aniołkowe Mamusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry