Witam się z Wami dziewczynki
Kinguś ehhh to Twój ostatni weekend przed pracą? Jak się czujesz? Co będziesz robić jeśli to nie tajemnica?
Ilonka piekna data to fakt. Więc wstaw sobie suwaczek odliczający dni do tego pięknego dnia i zobaczysz jak czas szybciutko minie.
Martuś dziękuje za zaproszenie na NK :-) jak Ty mnie wykukałaś

Jak dziś się czujesz? Robiłaś juz test czy czekasz na jutrzejszy sądny dzień?
Karolka a Ty jak się czujesz? Czy @ rozkręciła się na dobre? Buziaczki dla Ciebie ślę.
Mika i Juniorek a Wy jak się czujecie? Malutko Was tutaj.
Madzia(modroklejka) a Ty cio? Nie uważasz że masz święty obowiązek meldować nam co u Ciebie i synka

Też umilkła

:-) ehhh niedobre te "stare" ciężaróweczki

Anesto a Ty dalej w pracy? Jak się czujecie? Kiedy wizyta u ginka i usg?
Also Alu a Wy jak rośniecie? Obiecałaś nam coś.. a ja nie omieszkam Ci przypomnieć o zdjęciu Twego brzuszka

Gabi jak się czujesz? Tak ogólnie? Zmęczona, znużona leżeniem? Jak czujesz się fizycznie i psychicznie? Trzymam za Was kciuki, byście dotrwali do końca 9 miecha w dwupaku.
guska a Ty również obiecałaś napisać co i jak. A milczysz. Jejku dziewczynki ale nas trzymacie w niepewności.
Szafirku(Kasiu) Wiem że powtarzam to każdej ciężaróweczce ale to jest podstawowe pytańko... jak się czujecie? Jak mdłości? Rozkreciły się faktycznie jak pisałaś? Kiedy masz wizytę?
Andzi Ty kochana wiesz co chcę Ci powiedzieć. Dzisiaj bardzoooo intensywnie myślę o Was kochana! (choć chyba bardziej już się nie da

)
Enka więc kiedy zaczynacie te staranka? Cio? Jak mruczek

?
miglak a Ty na lipcówkach cokolwiek piszesz a tutaj nas zaniedbujesz

Cio tam u Was słychować?
wróbelek a Ty do kąd zamierzasz pracować? Do końca? Czy wyznaczyłas sobie jakiś termin pracy w ciąży?
Kasiulka(kasiek) jak Igorek?Jak wrażenia dziecka w tak pięknie urządzonym pokoiku? Pewnie nie mógł spać z wrażenia jak się wprowadziliście. Masz świetny gust. Super. Jak się czujesz Kasiu?
Dilajla i jak wybrałaś juz sałatki na sobotnią imprezkę? I jak przygotowania? Całuje Cię mocno i śle gorące uściski.
Agulka AJ a Ty cio tak mało się udzielasz? Mało Cię ostatnio na BB. Czy wszystko OK? Na ile oczywiście może być OK?
Agula Irl to dzisiaj ostro pracujesz? A potem szał zakupowy? I jak nie skusiłaś siebie i męża na seks bez....

pixelko tak to już jest z tym babciami. A zwłąszcza z Twoją że czasem brak im wyobraźni, i myślą po swojemu. Ale faktycznie przesadziła tak położyć dziecko w cieplym domku

Główka do góry.
catamate masz rację Twój mąż nie mniej to przezywa jak Ty.. tyle że jak pisałam już Ilonce ktoś w rodzinie musi byc twardy... i często pada na mężczyzn. Oni musze być silni za nas i dla nas.
Pati i jak zdobyłaś tą książkę? Udało Ci się skończyć tą pracę? Czyżbys teraz pracowała nad podsumowaniem? Kiedy masz obronę? Mówiłaś że w grudniu .. ale czy wiesz którego?
Mała Agulka i jak Ci smakowała ta kawa? Bo wyszłaś po nią i do tej pory na BB nie wróciłaś

chyba że po drodze wstąpiłaś zrobić z siebie "machoń" więc

Sylwia a Ty coś za bardzooooo długo milczysz? To Zakopane Cię tak wymęczyło czy te upojne noce z M? Odezwij się kochana bo tęsknie
Agatka a Ty cio milczysz? Czyżbyś gdzieś wyjechała? Bronek chyba by wtedy już sierść zgubił

Odezwij się!! Buźka dla Ciebie ogromniasta!
Alicja1985 a Ty mi też cosik obiecałaś i cio?? Milczysz jak zaklęta? Na NK przesiadujesz a BB??? Zapomniałas już o nas??