Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gratuluję zakupu:-)a ja muszę się Wam pochwalić,ze w sobote kupiłam pierwsze spodnie ciążowe- brązowe sztruksy, bo w zadne swoje juz sie nie miesciłam. A dzisiaj M kupil mi buty zimowe antyposlizgowe:-):-):-):-)
jestem zmęczona i nie mam siły na przytulanki. Wczoraj zasnęłam czekając na MKinguś po takim dzikim seksie to nie dziwie się że nie masz na nic ochotyi siły
![]()

:-) No to super że tak się pokochaliKinguś piesek zapatrzony w swojego pana i płacze teraz za nim trochę:-) wyobraź sobie,ze jak go przygarnęłam miesiąc temu (biegał u mnie po firmie bezpańsko) to mój M powiedział,ze nie chce go na oczy widzieć a teraz mówi do niego mordo ty moja itp i zyc bez siebie nie mogą!

Witaj. Bardzo mi przykro ale dobrze, że wierzysz że w końcu się uda.Witajcie dziewczynki;-)
we wtorek wieczorem nadszedł czas wypisania się z forum mamusiek czerwcowych 2009, a miało być tak pięknie...:-(jednak natura chciała inaczej i dziś już jestm po zabiegu i oficjalnie przyłączam się do Was:-)
Bardzo mi przykro, przytulam mocno...nawet nie wiem jak sie do tego zabrac.
wczoraj stracilam mojego Aniolka,8tydz.
staralismy sie 10 miesiecy,ogromna radosc
i taka tragedia.dlaczego???????????????????
Ja wierzę, że będzie dobrze.Nie wiem czy mam wspaniałe wieści, na usg był pęcherzyk ciążowy 2 cm to wskazuje na 5t i 3d ciąży
Ja też miałam puste jajo płodowe. Ciężko mi było zrozumieć, dobrze się czułam nie miałam żadnych plamień no ale niestety...nie wiem, czy to pytanie było do mnie, ale i tak napiszę- u mnie w 10 tygodniu- pusty pęcherzyk ciążowy, tzn., że najprawdopodobniej dzidziuś w ogóle się nie wykształciłnie miałam żadnych dolegliwości, nic nie wskazywało, że coś może być nie tak, a jednak....powtarzam sobie, że tak miało być, ale nadal nie mogę uwierzyć w to, co się stało
![]()
Bardzo się cieszę:-):-):-):-)Ma 12 mm i według USG dokładnie 7t3d czyli tyle ile według @. Idealnie co do dnia. Boże, nie mogłam prowadzić auta tak mi łzy ciekły za szczęścia.
Super aż mi się łezka zakręciła;-)a to mój ktosik 2 cm i kawałek ....
Och jaki mały olbrzymekHej Dziewczynki!!!
Ale jestem szczęśliwa!!!! Maleństwo ma juz 8 cm!!!!Serduszko bije 140 uderzen na minute.
No i Pan dr z pewną niesmiałością powiedział, ze dopatrzył się siusiaka. Nawet moj M mowi, ze widział:-):-):-):-).
Widziałam rączki jak słodko do Nas machały i malutkie wiercące nóżki. Cudny dzień!!!!

Piękne fotki:-):-):-)Witam się ślicznie
![]()
Będzie dobrzeWitam was wszystkie.
Czuję się dobrze dużo leżę i leżę..i leżę ale dajemy radę.

Witaj. Bardzo mi przykro:-(niestety... doloczam do waszego grona juz oficjalnie...
Oj kochany ten Twój Ma mój mąz polecial ponownie do tesco, boi sie zebym nie zwariowala:-)
ale cos czuje ze moze jest inna przyczyna skoro wczoraj test wyszedl negatywny, eh juz sama nie wiem!!

Mocno trzymam kciuki;-)a ja czekam na meza i chyba pojedziemy do szpitala bete robic, z drugiej strony zatsnawiam sie czy nie przesadzam
eh juz sama nie wiem
Pomodlę się dziś za Was.odebralam wynik progesteronu i sie wystraszylam,gin powiedzial,ze jest bardzo niski i nie bardzo mozliwe to jest w ciazy wiec kazal mi przyjsc do gabinetu.