• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Chyba nienadążam z podziekowaniami.....Dziekuję kochane....
Wiecie nawet nie zdajecie sobie sprawy ile zdjęć napstrykałam....ale zadne nie jest wyrazne....buuuuuu.....ale wpadłam na pomysł ze moze komorką cosik zdziałam .....i sorki,ze takie nie wyrazne.......ale....lepsze niz z aparatu....
.....brylaty.........:szok:

Hej,Aga no no pięknie:-)
Też kiedyś dostałam brylant,ale daaaawno temu:sorry:
Leże,leżę,ale bardziej przypominam pączka niż placka:-p
Myszka mi się zepsuła.Dziecko po mnie skacze,więc przepraszam,ale tylko pozdrawiam:happy:

Agusia no pieknie pieknie a co o zareczyny??;p;p:-p:-p,piekny [ierscionek i piekne kwiaty..ale masz cudny dzien hm;-):tak:

Abereska testow na bete nie ma bo to sie bada zawartosc tego hormonu we krwi czyli musisz isc do laboratorium tam Ci pobiora krew i z tego wynik.co do badan to moj lekarz kazal mi tylko zrobic toxoplazmoze bo mam psa,raczej na wlasna reke trzeba robic badania,zreszta wiekszosc i tak jest platna

Lanselotka- witaj i Ty również na tym forum. Okoliczności napewno nie takie miłe... lecz cóż..
Mówisz że 6 miesięcy staracie się i nic. A czy robiłaś jakieś badania po poronieniu?
Edytko wyniki histopatologiczne nie wykazały żadnej przyczyny gin sugerował wadę genetyczną żadnych innych badań nie robiłam a standardowe które robiłam na początku ciąży typu toksoplazmoza itd wyszły ok

Lanselotka to co mi przychodzi do glowy i co znam to zrob badania na prolaktyne,progesteron to podstawa,przydalby sie monitoring czy wogole masz owulacje i jakie sa te jajeczka, test po stosunku to sa takie podstawy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry