reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki.
Batoniku - tak bardzo mi przykro z Twjego powodu :-( Wiem jak Ci teraz ciężko.Modlę się o siłę dla Ciebie.Przytulam Cię mocno.
Milgak - witaj.Przykro mi, że również musiałaś przez to przejść.Trzymaj się ciepło.
Pozdrawiam Was Wszystkie serdecznie.

reklama
milgak ja poroniłam dawno temu, ale nie ma dnia, żebym nie pomyślała o moim maleństwie. Kiedyś to strasznie bolało, teraz już mniej, raczej cieszę się, że mam swojego aniołka, który teraz mnie wspiera tam w niebie.
milgak, zobaczysz, będzie lepiej, ja teraz jestem w ciąży, biorę tabletki na podtrzymanie, ale wierzę,że wszystko będzie dobrze.
Ty też kiedyś w to uwierzysz!!!
Pamiętaj wiara czyni cuda!!!
Mam Cię w moim serduszku bardzo głęboko i myślę o Tobie cieplutko.

Kochane,
wróciliśmy dzisiaj z pięknie zaśnieżonej i słonecznej Szklarskiej Poręby. Ale zamiast odpocząć, to biegałam między Zuzią i Stasiem, leżącymi w łóżkach. Już drugiego dnia mieli 39,5. My przyjechaliśmy zdrowi a inni z choróbskami , no i szybko przelazło na dzieci. A że to był oddział pulmonologiczny więc wirusowe choroby nie są przeszkodą:-(. Wyszliśmy na dwór na 6 dzień! Myślałam , że zwariuje w czterech ścianach. Ale potem nadrabialiśmy z dziećmi łażąc po 6 godzin dziennie.Dobrze, że cała kadra bardzo pomocna i życzliwa. Gdyby wszędzie byli tacy lekarze i taaakie pielęgniarki:-).
Widzę, że przez tydzień wiele sie zdarzyło....
Dorotko, cieszę się , że wszystko dobrze się skończyło.
monia, batonik, milgak-dziewczyny , tak trudno coś powiedzieć co może zmniejszyć Wasz ból.... Myślę,że jesteście bardzo silne, przejdziecie przez czas żałoby i zaczniecie jeszcze raz czekać na swój cud. Aż przyjdzie do Was.:tak: Bóg nie doświadcza nas tak mocno byśmy nie mogli tego unieść.... Gdzieś jest w tym cel...
Ściskam Was mocno.
Pozdrawiam Wszystkie Kobitki
P.S jak łatwo się domyśleć mam na imię Izabela

Meggi dziekuje ci zza odp smutno mi ciagle nie umie sie przyzwyczaic d tego ze niema juz kruszynki:( a co do przytyulanek czyli sex analnymysle ze nie zaszkodzil bo przyznam sie ze to bylo.Teraz tak siedzie i myslami jestem tam u gory ciezko jest ale staram sie dawac rade ,wiem ze malenstwo nie chcialo by zeby sie smutala i wasze malenstwa tez na pewno :tak: napewno teraz sa przynas i przytulaja sie mocniutko wierze w to dziekiuje za wszelkie odp

milgak Witaj, mam nadzieję że znajdziesz tu u Nas przytulne miejsce.
Nie jest to łatwe co przechodzisz i co my przechodziłyśmy ale dasz radę. trzymam kciuki mocno :crazy:
Batoniku Myślę że psycholog to niegłupi pomysł. Najważniejsze żeby pomogło.
izulka15 ojojoj. ale odpoczęłaś choć troszkę??? mam nadzieję że tak:-)
maggie gratuluję końca sprawdania matur. Narobiłaś mi tylko smaka na te mufinki:-D. Ja nie mam czasu jak narazie. Może w piątek lub sobotę mi się uda. Mam nadzieję że proste to???
Ja dzisiaj zrobiłam chinskie amciu dla małzonka a to tylko dlatego że wyszłam wcześniej z pracy:tak:. Musze robić tak częściej.

Asia. Jak tam czerwcóweczko się czujesz???
Dlaczegotak koniecznie rób są sesję. Ja też plauję. Miałam taka fajną po ślubie i chciałam jakieś fajne zdjęcie brzuszka zrobić. Ja teraz to nie jestem taka laska (11 kg na + :( ) ale jak ty tak fajnie wyglądasz to zrób sobie nie tylko brszuszka. no oszywiście nie mówię o jakiś negliżach ale o jakichś fajnych fotach całej ciebie no i może z tatusiem. ;-);-)
Ja poczekam na kwiecień jak cieplej będzie

Ananasik, a na go jecie kochane bo mi umknęło:baffled:

pozrawiam cieplutko w ten ziiiiiiiiiimmmmmmnnnny wieczór brrrrrrrrr

BATONIKU bardzo mi przykro :-( Mocno cię przytulam.Tak jak inne dziewczyny,polecam dobrego psychologa.Z własnego doświadczenia wiem,że może pomóc :-)

MILGAK witam serdecznie.Bardzo mi przykro że ciebie też dotknęła taka tragedia.Ja również jestem z Bydgoszczy a mojego syneczka straciłam prawie trzy miesiące temu w 35 tyg ciąży.Nie jest łatwo,ale wiedz,że musi być lepiej :-) Bardzo mocno cie przytulam!

reklama
Do góry