Witajcie dziewczynki,,WItam dlaczegotak,,, ale twój Oliwierek juz duży,, ale ten czas leci,, całuski dla niego......Słodiutka, ja to mam porostu pecha,,, załozyli mi neta,,ale pech,, Igor robił bańki i gdzieś się dostały mydliny do laptopa i poprostu siadł,,, M mósi dac do naprawy........ jak pech to pech,,,,, jestem zła,,no ale cóz........pamiętam o was,, ale widzisz jakieś kłodu pod nogami,, ,,a do tego straszni esie boje i jakoś nie mam nastroju do niczego......... za tydz.. wyjasni się ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, chociaż coś,,, narazie przerazona jestem,,mdłości rano minimalne do póki nie przegtryze i potem ok, piersi tylko czasem bola ale na nic nie mam sily,,,, wrrrrrrrrrrrrr,,, a co U ciebie??????? tzrymam kciuki za CIebie i mamusię,, jestem z WAMI,,,,,,,,, a dotego mój Igor znów cos chory ale poszdł na 4 godziny bo za bardzo nie moge isc na zwolnienie, moja mama sie urwie i go odbierze o 11,,,,buziakiKarollka,, a za Twojego tatę tez trzymam kciuki,, also o Twojej mamie tez pamiętam.......................za cIEBIE WIELKIE KCIUKASY.....AGUNIA AJ>>>>>>spóżnione ale szczere,, ( poprostu brak neta:::Życzenia już Ci na pewno składalitwarz twoja była uśmiechniętaale jest jeszcze jedna osoba,która o Tobie pamiętaOna właśnie Tobie życzywiele szczęścia i słodyczywiele wspomnień, miłych wrażeńi spełnienia wszystkich marzeń Życze pięknego śłubu ,rozwiązania wszystkich kłopotów i upragnionego dzidziusia,,,,,,i oczywiście wielkie gratki...........piękne brylanty,...Dilajla, piekna fotka,, poprostu cudo,,,, śliczna dzidzia,,,,,, teraz możesz spać spokojnie,,,AGA IR.. yy już odpuśc testy jest krecha,, szkoda kasy ja miałam jeszcze słabsza i co do dzis nie ma@,,heheh a dolegliwości to tak jak piszesz wcale nie musza swiadczyc ze jest ok,, ja z Igorem nie miałam zadnych poprostu jakbym nie była w ciąży tylko brak@ i ból brzucha jak na@, dopiero jak czułam to wiedziałam,,, a ostatnio byłu i nie udało sie,, takze nie sugeruj sie,, mi jak pisałam edytce dopieroo cos teraz lekko ale to nic,,,,,ALicja a Ty gdzie się pppodziewasz??????????????MAła,co ta,m?? NIUSIA,,,,jak do literówki nikt się nie przyczepił??SZAFIREK,,,zabardzo ni ejestem w temacie bo gdzieś uciekły mi niektóre posty( z braku netu) ale wierze e bedzi edobrze trzymam kciuki,,Gabi,, trzymaj się kochana,,, suwaczek mknie jak najęty........MRUS ,,dasz rade ja w to wierzę,, wiem że ten cukier to zarastwo,, ale wkońcu doczekasz się maluszka,,Jeżyk,, ty to błyskawicznie pkniesz,,,anesto.. a Ty gdzie się podziewasz,, wróbelek na stałe do polski juz wracacie??///??nowe dziewczynki tulę,,,,,,ADZi co u ciebie,, ty tez niedługo USG,, trzymam kciuki..Kasik84 poczekaj i na CIebie przyjdzie czas zobaczysz,, uda się i TObie,, i żal sie ile wlezie,,żebyś wiedziała ile ja marudziłam,,heheheh, ENka, buziaki,,,,,,,, Niewymienione dziewczynki pozdrawiam Martunia cieszęsię że betka rośnie,,,