• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cze Dziewczynki :)

Maggie- ciesze sie, ze Ci smakuje moje ciasteczko, ja wczoraj upieklam i juz zjadlam pol blaszki :-p A co do programow do monitoringu cyklu to ja mierze tempke. Robilam tescik owu i wyszedl Poz, i w tym dniu tempka spadla do 36,4. Nastepnego mialam 36,8 a dzis juz mam 37 :tak: i mam nadzieje, ze tak bedzie jeszce dlugooooo :-D 25.03 ma NIE przyjsc @!!! Plis plis plis nie przychodz do mnie przez 9 miesiecy :-D:-):rofl2: A jak sie nie uda to sprobuje tego oleju z Wieska :-D

Ewelka- gratuluje zielonego swiatelka i trzymam kciuki za Was ;-)

GABI- STO LAT, STO LAT ZYJ ZDROWO NAM!!!!!!

Dagus- GRATULUJE Jana :-) cudne imie :-) niech sie zdrowo chowa!!!

Batonik- mam nadzieje, ze odpoczniesz psychicznie :tak:

Dlaczegotak- twoj gin to sie z toba kobietko ma hehe

Ewelka- u lekarza nic sie nie dowiedzialam nowego i nastepna wizyte mam za 3 miechy hehehe Mowilam ze to matoly!!!

Aga, Joasia, Mika, Mbieg, Modroklejka :-D:-) pozdrawiam i sorrki, jak kogos nie wymienilam :-)

reklama
Hej dziewczynki.
Na poczatku oczywiscie GRATULACJE dla świeżo upieczonej mamusi :-) Daguś buziaki dla Ciebie i Syneczka.
Gabi - wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek!
Modroklejka- trzymaj się kochana.Wiem jak Ci cięzko.Ja nie mam dnia żebym nie myslała o mojej Kruszynce. Ach... ale w końcu musi byc dobrze.
Dlaczegotak - rób tą sesję zdjęciową jak tylko bedziesz mogła, bo to będzie wspaniała pamiątka dla Ciebie i Dzidzi.
Ewelka - ja Tobie również życzę owocnych staranek ;-) było by miło spotkać się na tym samym miesiącu.
Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać :sorry:
Pozdrawiam Was Wszystkie Cieplutko. U mnie co chwilę dziś pada śnieg, a ja tak czekam na wiosnę. Miłego wieczorku

Milgak, jak chcesz poprobowac to jeszcze zacytuje link podany przez Muffy dla monitorowania cyklu:

elektroniczne programy

Jest duuuuzo wiecej podobnych, mozesz sobie podpatrzec na Staraczkach z ktorych stronek dziewczyny maja programy. Ja, do tej pory mialam cykle jak w zegarku, ale teraz mi sie troche rozregulowalo, wiec chyba zaczne przynajmniej tempke mierzyc...Powodzenia!

Dziękuję bardzo :) Szkoda tylko, że te wszystkie programiki są pod windowsa ;-) a ja używam linuxa :) Widziałam gdzieś takie, które można prowadzić przez stronę internetową. Może takim się spróbuje zająć.

Btw dziś przestałam krwawić, chyba dość szybko, czy mi się tylko tak wydaje?

jesli chodzi o lekarza to wydaje mi sie ze mam dobrego, chwala go wszystkie pacjentki, co prawda mam go od dziewczyny która tez srtaciła dwie ciaze, ale wiem ze to dobry lekarz...wszyscy w poznaniu go chwala...poza tym tak dla pewnosci chodze jeszcze do jednego...
a moze któraś z was jest z poznania lub okolic i zna dobrego lekarza...tak dla porównania diagnoz przeszłabym sie...
obaj oczywisce prywatnie...w zyciu nie byłam u ginka w nfz....

Gabi, wszystkiego dobrego! Dopiero pod koniec dnia ale z całego serca:)
Daga, gratuluję synka, bądźcie zdrowi!!
Poszłam na jeden dzień do pracy i jutro wolne:)) Bardzo mnie to cieszy bo jakoś nie mogę się pozbierać w szkole. I skupić na pracy.
Ja chyba zaczekam na cieplejsze miesiące na próbowanie bycia w ciąży. Tak się zastanawiam... Maj, czerwiec,- wtedy jest mało chorób i moje dzieci są zdrowe. I pierwszy trymestr byłby bezpieczniejszy. No, nie wiem

Dziękuje dziewczynki za życzenia,naprawdę bardzo mi miło:tak: Tym bardziej,że część świata zapomniała:baffled: To dla mnie wyjątkowy dzień,większość osób bardziej imieniny obchodzi.Ale ja w urodziny czuję jakąś taką "aurę",hehehe,może dlatego,że byłam wcześniakiem i musiałam trochę powalczyć na początku:sorry:
Oj,dobra,popiszę potem,bo właściwie to teraz dziecko usypiam.Tzn. chciałam,żeby sam usnął i udawałam,że poszłam siusiu,ale chyba sie kapnął:-p

Daga,gratulacje wielkie,widzisz,doczekałaś się-zdrówka,spokoju i cierpliwości dla całej Waszej trójki:-D
(ciekawe jakby teraz Daga odbierała swoje posty sprzed kilku dni:sorry:,ja po prostu uwielbiam obserwować jak się ludzie zmieniają po urodzeniu pierwszego dziecka:rofl2:)
Pa.

Gabi Wszystkiego naj naj naj a najbardziej tego ... wiesz zresztą:tak:

Największa panikara tego forum doczekała się brzdąca. Gratulacje. ciesz się ta błoga chwilą. Ucałowania dla szczęśliwej mamy i młodego.

Resztę forumowiczek pozdrawiam :)

ps. dlaczegotak......... no tym razem ci wybaczam:-) ale wiesz ja rano z moimi zaspanymi oczkami nadziwić się nie mogłam że Cię jeszcze na forum nie ma.
Im bardziej puchatek zaglądał do środka............:-D
Aaaa no i gina masz na medal;-)

Witam pierwszego dnia wiosny :-) Tylko gdzie ona jest?

Dziś wreszcie przespałam noc, nie ukrywam, że dużo dało mi to forum, jutro mija tydzień, zaczynam się powoli godzić z tym co się stało. Ale to jeszcze daleka droga do końca.

Przestałam krwawić. To chyba dobrze, prawda?

Witam dziewczynki.
Tak sie zastanawiam co ugotować na święta, hmm..... chyba barszcz, pierogi i bigos, a na stole postawię gwiazdorka:laugh2::rofl2:, bo pogoda do wielkanocy za cholerkę mi nie pasuje :-D
A co Wy o tym myślicie??????:-):-D:laugh2:

reklama
Po pierwsze - Gabi - chciałam Tobie życzyć wczoraj ale jakoś poźniej miałam kłopoty z wejściem na bb. Wszystkiego najlepszego - niechaj spełnią się wszystkie Twoje marzenia :-)
Daga;
no nareszcie :-) bardzo się cieszę, że Maluszek jest już na świecie :-) Wielkie gratulacje :-)

Mój piesio ma się dobrze ale prawdę mówiąc to nigdy nie wiadomo czego się po niej spodziewać - uwielbia swoim językiem polerować podłogę i przy okazji pochłaniać wszystkie włosy i paprochy - no i często jej żołodek tego nie wytrzymuje..
w sumie to i tak teraz jest spokojniej niż wtedy kiedy była szczeniaczkiem... Teraz sobien leży i opala się się promieniami słonecznymi, które wpadają przez okno :-D:-D

Odnośnie świąt - ja jak zwykle nic nic nie robie tylko jedziemy do teściów i Rodziców.. Nie myślcie sobie, że jestem leniem - po prostu nie mogę się teraz przemęczać :-) Zresztą, w drugi dzień świąt Jacek znowu wybywa z domku i nie będzie go tydzień :-( normalnie czuję się jak żona marynarza....na szczęście w połowie kwietnia skończą się e jego wyprawy i częściej będzie w domku :-)
ściskam Was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry