Witajcie dziewczynki,,,,,Dzięki za wypowiedzi co do chrzestnej,,,,,,,,,,SZFIRKU,,, tak mi przykro,,,, nie wiem co powiedzieć,, nie znam się na becie,, ale może jest jeszcze cień nadzieji..... trzymaj się kochana,, tule do serducha,,,,Zrezta ja mam tez takie przeczuci aże znów z nie uda się,,,,,,,,,buuuuuuuuuuuuuuuuEdytko,,,,ale Ty wszystko pamiętasz,,,,, normalnie chylę czoła,,,niestety obawiam się że raczej to ni ebędzie mój najszczęśłiwszy dzię,,,nie umię nawet wierzyć,,,,,,,,, ale Twój optymizm ,,mnie zadziwia,,,, i dobrze,,,,,buziaczki,,,,,,, no tak ale jak sie ma koło boku tak wspaniłego Wiesia to i świat różówy,,,hehehehhehe mimo wszystko,,,,,,,,,Selenko,, Ty też na usg,, nie moge się doczekać dobrych wieści,,,Aga AJ....... jak tam brylanty świecą na pieknym palyszku czy nadal zdobia pudełko.......Aga Ir...... dawaj ten suwaczek,, warto pocieszyć się choć chwilke,,,,;-) itak bedzie dobrze...Niusia trzymam kciuki,,,,,,,,,,,,,,,,Marlenko a jak u CIebie?? jak staranka?????/Alla..... głowa do góry,,,,,,,, musi być ok,,zafasolkowane buziaki,,,,,,,zreszta dla wszystkich,,i znów jak zwykle nie pamietam heheh,,Kasik, doka, i nowe dziewczynki,,,, pozdrawiam,,,