Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cześć dziewczyny po świętach. Ja wróciłam wczoraj późnym popołudniem...i jestem z siebie dumna...pierwszy raz w życiu wybrałam się sama autem w taką daleką podróż
(400km w jedną stronę)...troche psychicznie odpoczełam...ale wyobraźcie sobie że mój "facet" były, miał czelność wysłać mi piękne życzenia świąteczne
...tylko gdzie był jak przechodziłam przez to wszystko....?????????? Ja już podjęłam decyzje - nie chce go znać...nie jest wart tego ...
batonik24 masz rację, faceci powinni być przy nas wtedy, gdy ich potrzebujemy, a nie tylko wtedy gdy im jest wygodnie!!!!
A, no i gratuluję odwagi 400 km.... nieźle:-)
masz racje...powoli się uodparniam na to wszystko...chociaż wiem że jeszcze dużo przede mną...ale jestem dobrej myśli...poza tym,nie uznaje takiego czegoś jak życzenia przez smsa, to oznacza,że tak na pawde mu nie zależy,bo gdyby było inaczej to złożyłby je osobiście...
)...