Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Jezyk kobieto, zrób w końcu ten test i nie trzymaj nas dłuzej w niepewności :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzięki za ciepłe słowa...staram się być jak ta wilczyca...dzielna to troche za dużo powiedziane...po prostu dopiero teraz otwierają mi się oczy i zaczynam dostrzegać to czego wcześniej nie widziałam...ja również wirzę w drugą szansę tylko, że trzeba na nią solidnie zapracować...tu nie mam najmniejszych wątpliwości
Powoli musi się wszystko ułożyć...stwierdziłam, że nie mogę się ciągle zadręczać wszystkim bo mam już chyba pierwsze objawy nerwicy...a...w przyszłości chciałabym być dobrą mamą...i...żoną!!! ;-)

25 bylam u gina we wro. i mowil, ze endometrium mam 15 mm :-) , owulka byla i mam czekac... A i powiedzial, ze test moze wyjsc dopiero po 7 dniach od terminu @!!! Moja tempka po owulacji utrzymuje sie na poziomie 37- 37,3 :-) Dzis mam 37,1 zobaczymy co dalej....
Cyprysiowa, Jezyk- kiedy mialyscie dostac @???? Trzymam kciuki za Was