S
Sonita
Gość
Mamy szczęście w nieszczęściu, że możemy wymieniać się informacjami.
Dzięki Aga za skierowanie mnie tutaj
Dzięki Aga za skierowanie mnie tutaj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

anaberii? A może on by tak poleżał za Ciebie troszkę?Cześć.Witam przybita po kłótni z chłopem,który ma dość moich fanaberii (leżenia)
Buziaki dla wszystkich.Pa.
zdrówka kochanahej a ja na obiad mam kaszke manną na mleku, jakos tylko na to mialam ochote
bylam u lekarzadostalam antybiotyk wziewnie
zwolnienie do środy
no to ide dalej lezec
pozdrowionka
Ciekawe jak będzieA o 15.15 jestem umówiona z mężem przy rynku bo idziemy kupic prezent naszemu koledze na imieninyimpreza jest w bardzo nietypowym stylu... kumpel zaprosił nas na jutro na 10 rano
taki innowatorski pomysł
zobaczymy co z tego wyjdzie
![]()
pięknie wyglądaszMój brzuch,wczoraj,prawie równe 27 tyg.
Super brzusiogabi.,..ale ty szczuplasek jestes!!!
ja jak olbrzym wygladam przy tobie- to zdjiecie z 26 tgg!
Ja też się tak czuję jak tuz przed @. Ale czy to nie za wcześnie na 1@ po zabiegu?a wiecie co moze tez miałyscie tak,ja dzisiaj czuje i juz widze,ze dostane 2 @ po poronieniu a to dopiero 22,23 dzien cyklu,normalnie mam 28,30 dni
Tulam mocno i oby nastrój się polepszyłU mnie nastroje nadal marne
Będziemy na Ciebie czekaćdziewczyny jednak nic z tego nie bedzie pomalu zaczynam plamic pewnie jutro sie rozkreci ...wiem ze cos bylo ale sie skonczylo ...sama sobie to zgotowalam ...i dlatego musze dac sobie spokoj na jakis czas z BB
do uslyszenia
Gratulacje pracki.hehe miało byc 90% a nie 90@nie poprawiam bo śmiesznie to wygląda
![]()
Witaj wśród nas. Okoliczności niezbyt miłe, ale. I uważam, że chyba miesiąc nie ma nic do rzeczy.Witam Was serdecznie,
Tak patrzę, że sporo osóbek straciło swoje maluszki w grudniu. Moja gin powiedziała, że najwięcej martwych ciąży odnotowuje się właśnie w tym okresie. Lepiej, aby pierwszy trymestr nie wypadał między listopadem a styczniem (wiadomo, że zdrowa, silna ciąża na to nie zareaguje, ale te bardzo wrażliwe..) Słyszałyście coś o tym.. Czy rzeczywiście klimat może mieć tak duże znaczenie??
No to poryczałam i łzy nadal płyną. Nie umiem zatrzymaćznalałam ten list wątek obok.....