Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ZAŚNIAD GRONIASTY ( Mola hydatidosa): Jest postacią choroby trofoblastycznej, o typie łagodnym, charakteryzującą się nieprawidłowym i nadmiernym rozrostem kosmków łożyskowych.
ZAŚNIAD GRONIASTY ( Mola hydatidosa): Jest postacią choroby trofoblastycznej, o typie łagodnym, charakteryzującą się nieprawidłowym i nadmiernym rozrostem kosmków łożyskowych. 

nie warto potem taksie meczyc....
popieram twoje teze w 100 %/////////////

wracaj......

buziaki
ja też mam ten sam problem. Garściami włosy zbieramdziewczyny przepraszam, ze tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale chcialam Was zapytac, czy wypadaly wam wlosy po zabiegu? bo mi od tej nieszczesnej chwili ktora spotkala kazda z nas strasznie zaczely wypadac wlosy i nie wiem czy mam zaczac sie tym niepokoic, czy to po prostu normalne.
Co się dzieje kochana? Jesteśmy z TobąBoże... jak cięzko
Tulam Cie mocno i przyłączam się do zadumy i modlitwy. (*) dla Waszego AniołkaWitam dziewczynki pozna pora
jest juz sobota 10 stycznia :-( dla mnie smutny dzien a miał być najszczęśliwszysm dniem mojego zycia dziś miała przyjsc na swiat moja kruszynka niestety nie było nam dane sie spotkac tak bardzo to boli mimo ze od straty minelo juz przeszło poł roku. To bedzie smutny dzien pełen zadumy i wyciszenia Miałaś być z nami jesteś gdzieś obok nas ale wierze ze czuwasz nade mna tak bardzo Cie kocham moj aniołku szkoda, że dzięn który miał byc pełen radośc stał sie dniem smutku , bólu i łez . . . zawsze zostaniesz ze mna - Twoja kochajaca mamusia