• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki!!
Jakoś nie mam pojęcia jaki wózek kupić, normalnie obłędu można dostać:eek:

Dzisiaj posprzątałam chałupę, ugotowałam obiad i poprałam trochę rzeczy i teraz to mi się już nic nie chce, normalnie mam lenia:tak:

Sylwia, a Ty noska spod kołderki nie wystawiaj, lecz się szybciutko, ja też w tej ciąży miałam zapalenie zatok i brałam antybiotyk, myślałam, że się wykończę....

Also, modlę się za Twoją mamę, musisz wierzyć, że będzie dobrze....

Also bardzo mi przykro z powodu mamy, pomodlę się za nią. Jedź do niej może wtedy będziesz spokojniejsza.
Gabi Ty nasza skarbnico wiedzy;-);-);-)
Syluś duzo zdrówka życzę, weź antybiotyk i się wygrzewaj. Będzie dobrze, musi być. Mnie na szczęście choroby omijają dużym łukiem.tfu tfu, odpukać. Ostatnio antybiotyk to ja brałam pare lat temu.
Kasiekkm u Ciebie suwaczek tez pędzi:tak::tak::tak:
Właśnie ksiadz od nas poszedł. Miło było, nawet zauważył moj brzuszek:tak::tak:.
Uciekam rozbierac choinkę, a strasznie nie lubie tego robić.
Buziaki dla Was Wszystkich

Czy to normalne, że ciągle utrzymuje mi się temperatura ciążowa i test ciążowy wychodzi dodatnie? :(((

Tak się cieszyłam, że pierwszy okres ‘po’ mi się kończy a tu taka lipa..:(

Ja nie krwawiłam po zabiegu. Dopiero cztery dni temu zaczęło się mocne krwawienie i mój gin powiedział ze, jeśli się rozkręci to będzie to @. Rozkręciło się.
Boję się, że ta tempka i test dodatni oznaczają, że coś jest nie tak.

Jak długo u was organizm wracał do normy??

tutek . NIE ZNAM MUSZE ZOBACZYĆ CO TO ZA POJAZD......:-D:-D:-D

AGA iRL......skubaniec ,, to chyba najprostrze ciasto kruche z powidłami,,,,mniam,,:-D:-D
ALSO,,, jestem z TObą,,,, modle się za WAS>....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry