Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj.Hej dziewczyny!!!
Mi też bralowało Twojego ślicznego avatarku ;-);-);-);-)Witam się z Wami po kilku dniach nie bycia na BB, ale i tak pewnie nikt nie zauważył z wyj. Edytki i Kasiek
Czekamy na Ciebie. Przytulam mocno..i dlatego musze dac sobie spokoj na jakis czas z BB
do uslyszenia
Ja pojechałam na noc do szpitala, założyli wenflon i dali mi ten cytotec i nie pozwolili chodzić. Lekarz mi powiedziała, że jak będzie bolało to mam przygotowaną kroplówkę z lekiem przeciwbólowym. Pojawił się lekki ból i dali mi ją. Dużo nie spałam bo sprawdzałam czy nie krwawię. W nocy nic nie krwawiłam rano zaczęłam jak przy @ i wtedy dali słoik na żeby tam wszystko zbierać a oni sprawdzili czy już poroniłam. Przed zabiegiem było usg tam lekarz powiedział, że prawie nic jużnie ma ale to inni zdecydują czy potrzebny zabieg. Później na salę przyszedł młody lekarz i opowiedział wszystko co będzie robione.Ehhh...
Ja już sama nie wiem co ze sobą zrobić i gdzie jechać na ten zabieg łyżeczkowania...
Jakie w ogóle jest znieczulenie?
Boli później...?
![]()
Ale Twój suwaczek zasuwa :-)witam po dlugiej nieobecnosci![]()