Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam plamienia chyba ze 14 dniKobitki mam pytanie, bo po łyżeczkowaniu macicy, ciągle przez 3dni krwawię tak jak w lekką miesiączkę.
Jak powinno być?
![]()
Witaj, bardzo mi przykro..Witam
Wreszcie zdecydowałam się tu wejść,
Dzięki za wiadomość.Donoszę że Kasiek jest w szpitalu,ona i dzidzius czują się dobrze,resztę napisze Wam Kasia jak wróci.
Mnie też czasem nachodzą takie uczucia ale to chyba normalna sprawa.Mi dziś 4 mięsiące mijają. Widziałam dziś koleżanke w 5 mscu. Tak mi przykro.... Beczałam znowu........To jej drugie dziecko. Nie myślcie o mnie żle, ale jak ktoś ma 2 dzieci to mi przykro że ja to nawet 1 miec nie mogę ... I mam do nich jakby żal. I zła jestem bo tak nie mozna. .
Gratuluję córci:-)Jestem mamą 4 - miesięcznej Julci jest to moje pierwsze dziecko ale ciąża druga. Córcia sprawia mi mnóstwo radości, mimo to nie zapominam że mogłam mieć wcześniej moje słoneczko.
Mój też. Kilka razy z nią "rozmawiała" i do głowy mi nie przyszło, była miła i serdeczna.Agnieszka, czy to znaczy ze Zielono_mi to tak naprawde nie byla Zielono_mi za ktora wszyscy na forum ja uwazali???
Za maly moj mozdzek zeby to wszystko pojac![]()
Jak Ty nawet o zwykłej zupie piszę to mi apetyt robisz ;-);-)jakich pysznosciach? to tylko zupa![]()
I jak poszło?a ja idę dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjnę... z opisu wyglądała praca całkiem całkiem...
Trzymam kciuki za usg i z psinką też będzie dobrzeW piątek jadą na usg połówkowe i już dziś proszę o kciuki, bo do soboty mnie nie będzie.

Witaj:-)Witam Wszystkie Panie!!!!
Mam nadzieję, że czasami będę mogłą coś dopisać i tutaj być.

My też doczekamy się swoich maleństwtak mi wstyd dzisiaj.... i smutnomoja najlepsza koleżanka ze szkolnych lat jest w 7 tygniu
a mi żal że ona ma tak a ja tak nie mam
jej siostra tez sie spodziewa juz drugiego bobasa i ma termin na polowe lipca a ja tez mialam miec w lipcu. wstyd mi ze im zazdroszcze a jednoczesnie tak sie ciesze ze bede ciocią.

Ja 13 sierpnia ślub brałam ;-)hi a ja jestem z 12 sierpnia![]()

Dzięki. Sylwia trzyma sięja tylko na chwilke...napisze ze Sylwia jest w szpitalu-miała krwawienia, ale jest ok, i z nia i z dzidzia-serduszko bije, ale ma zakaz wstawania
.
Witajhej jestem tu nowa.